A Man Called Otto este o adaptare a cartii lui Fredrick Backman si un remake al filmului suedez realizat de Hans Holm. Otto este interpretat de Tom Hanks.

Synopsis: Dupa moartea tragica a sotiei sale, Otto simte ca viata nu mai are niciun sens pentru el. In momentul in care o familie, tanara si plina de energie se muta langa casa sa, Otto face cunostinta cu Marisol si intelege ca si-a gasit un adversar pe masura. Cu toate acestea, intre Otto si Marisol se leaga o prietenie improbabila. Si, aceasta prietenie ii va da lui Otto toate reperele peste cap… asta deoarece Marisol il provoaca sa vada viata in mod diferit.

Tom Hanks, premiat cu Oscar pentru rolurile din filmele Forrest Gump si Philadelphia, a declarat ca nu a fost nevoie de auditii pentru acest rol, deoarece el si sotia sa, Rita Wilson, au cumparat drepturile de ecranizare a romanului pentru publicul american.

Atunci cand personajul Otto apare in fata publicului, isi critica vecinii pentru varii motive, de la caini care isi fac nevoile pe peluza din fata imobilului la vehicule postale parcate in strada. Hanks s-a declarat mai mult decat bucuros sa interpreteze un personaj incapatanat si a spus ca „daca cineva din filmul acesta are dreptate tot timpul, acela e Otto si imi place sa-l interpretez pe tipul care are mereu dreptate”.

A Man Called Otto ruleaza la Movieplex pana pe data de 2 februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *