Abel’s Wine Bar este unul dintre putinele locuri din inima Bucurestiului in care va puteti bucura de o degustare de vinuri si de unele dintre cele mai rafinate vinuri premium din Romania. Este situat in centrul istoric al capitalei, la o distanta mica de Biserica Manastirii Stavropoleos, unul dintre cele mai frumoase monumente religioase ale capitalei de la inceputul secolului al XVIII-lea.

Abel’s Wine Bar gazduieste o selectie impresionanta de vinuri romanesti pe care le puteti savura la sticla sau la pahar. Un ghid experimentat va va spune povesti si va va dezvalui secretele si legendele podgoriilor si ale procesului de fabricare a vinului. Este o modalitate excelenta de a va cufunda in traditia si cultura romaneasca si de a obtine informatii despre procesul de productie a vinului.

Pe langa vinurile locale, Abel’s Wine Bar ofera peste 100 de soiuri de vinuri de pe Vechiul Continent si din Lumea Noua, inclusiv din Australia, America de Sud, Noua Zeelanda si Africa de Sud. Acesta garanteaza servicii exceptionale si un nivel ridicat de ospitalitate intr-un cadru confortabil, unde va puteti relaxa si bea vin cu prietenii si familia.

Daca doriti altceva, puteti, de asemenea, sa comandati o cafea delicioasa sau sa profitati de Aperitivo de duminica, cu muzica buna si o atmosfera calda. Rezervati-va un loc pentru weekend sau treceti in timpul saptamanii, de la ora 10:00 la miezul noptii.

Adresa Abel’s Wine Bar: strada Nicolae Tonitza, nr.10, Bucuresti, 030113

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *