In acest an, un nou film cu tematica pascala ajunge in cinematografe, Rabbit Academy. Desi este prezentat ca fiind un film de familie, consideram ca este putin cam exagerat si ca este mai degraba un film pentru copii decat unul pentru familii.

 

Suntem siguri ca cei mici se vor bucura sa vada cum iepurii se pregatesc pentru Paste, dezvaluind secretele modului in care o mama gaina aduna ouale si, cu o contractie spectaculoasa facuta de iepuri, aceste oua sunt apoi trimise pe o pista tubulara, gata de vopsit.

Acest proces este cheia filmului, deoarece fortele „rautacioase” sunt la lucru pentru a distruge ouale, iar vulpile incearca sa fure ouale pentru a se da ele insele drept vulpi de Paste si pentru a manca iepurii ca bonus!

O multime de intrigi se intampla la un moment dat, cu rezultatul ca vulpile si iepurii aproape ca distrug Pastele!

Synopsis

Max si-a atins scopul: este primul iepure de oras care a fost ales vreodata in grupa de masterat pentru iepurii de Paste. Acum, el si prietenii sai trebuie sa isi gaseasca propria superputere pentru a proteja Pastele. Dar apoi se intampla ceva de neimaginat: Cea mai puternica posesiune magica a iepurasilor de Paste, „oul de aur”, devine negru – ceea ce inseamna ca Pastele este in mare pericol! Intr-adevar, Leo, liderul unei bande de iepuri din oras, vrea sa desfiinteze Pastele si pacaleste o familie de vulpi sa fure toate ouale de Paste. Singura sansa a lui Max de a salva Pastele consta in a face echipa cu baiatul vulpe Ferdinand, care isi ofera ajutorul. Dar poate un iepure sa aiba cu adevarat incredere intr-o vulpe?

In cinematografele din Bucuresti incepand cu data de 31.03.2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *