Brandul de ceai Bernschutz&Co a fost lansat in mod oficial in anul 2008 in Bucuresti, prin deschiderea primului boutique de ceai in Centrul Vechi. Datorita calitatii, know-howului impartasit, diversitatii extrem de specializate (peste 130 de tipuri de ceai) si atmosferei, a devenit imediat un punct de destinatie pentru iubitorii de ceai si frumos.

Alege din sutele de sortimente de ceaiuri la BERNSCHUTZ&CO, unde poti savura in liniste ceasca calda si poti lua cateva suveniruri de baut pentru calatoria de intoarcere acasa. Alege dintr-o selecție de ceaiuri albe, negre, verzi si multe alte sortimente de ceaiuri intr-un mediu placut, cu servicii prietenoase. Primul butic de ceai din centrul vechi al Bucurestiului, acest magazin a devenit rapid o atracție majora, atragand atat localnicii, cat si turistii straini. De asemenea, magazinul aprovizioneaza multe dintre pub-urile, cafenelele si restaurantele de top din oras.

Bernschutz&Co a fost special gandit pentru toti cei care apreciaza calitatea la un pret corect, promisiunea facuta cumparatorilor atunci cand a deschis fiind aceea de a oferi mai mult pentru mai putin.

Adresa: Bucuresti, Centrul Vechi str. Ion Nistor nr. 6.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *