Two Minutes este una dintre cele mai mari cafenele din cartierul Floreasca. Situata pe strada Constantin Aricescu, cafeneaua serveste cafea de la Right Side Coffee, o prajitorie din Barcelona. Two Minutes este locul perfect pentru cei care ies la o plimbare relaxanta pe strazile frumoase din Dorobanti. De asemenea, este una dintre putinele cafenele care ofera Matcha Latte.

De ce este atat de populara cafeneaua Two Minutes? Cainii care se racoresc afara? Copiii care se joaca acolo alaturi de parintii lor? Barista? Ionut, proprietarul? Two Minutes este cu siguranta genul de loc in care toata lumea pare fericita si relaxata, si probabil ca acesta este motivul pentru care este intotdeauna o placere sa fii acolo.

Two Minutes este o cafenea micuta, inaugurata in 2015, ideala pentru a sta de vorba la o ceasca de cafea cu prietenii. Este genul de cafenea la care vii nu doar pentru cafea (chiar daca este excelenta) ci si pentru comunitatea frumoasa, construita in mai putin de un an si jumatate.
Vedeta meniului este espresso-ul, preparat dupa o retea personalizata pentru fiecare origine de cafea in parte. La Two Minutes clientii pot savura, dupa cum spuneam mai sus, o cafea de specialitate de la Right Side Coffee Roastery, o prajitorie din Barcelona. Zi de zi veti gasi o origine diferita de speciality coffee fata de ziua precedenta.

O bautura calda pe care nu trebuie sa o ratezi daca treci pe la Two Minutes este Chai Latte, care se prepara prin infuzarea unui ceai indian Masala (de la brandul Prana Chai) in lapte de migdale cald. Acesta este asezonat cu petale de trandafir la final si este numai bun de baut pe vremea rece. In plus, poti savura si Matcha Latte, o bautura aproape la fel de populara precum Chai Latte-ul, doar ca este realizata din frunze de ceai verde foarte fin macinate, la care se adauga lapte cald.

Adresă: Strada Constantin Aricescu 50A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *