Ritmul vietii bucuretene poate parea uneori incompatibil cu timpul necesar pentru a savura o ceasca de ceai. Cu toate acestea, capitala nu este lipsita de partea sa de ceainarii confortabile, mici oaze departe de agitatia orasului. Una din cele mai populare ceainarii din capitala este Bohemia Tea House.

Situata in apropiere de cel mai vechi parc din Bucuresti, Parcul Cismigiu, ceainaria Bohemia este unul dintre cele mai cochete locuri din oras. Pe langa ceaiul excelent, puteti petrece o seara relaxanta citind o carte sau bucurandu-va de compania unei pisici adorabile pe scaunele confortabile cu perne. Pe timp de vara puteti admira gradina in timp ce va racoriti cu un ceai cu gheata si ascultati muzica clasica de la Scoala de Muzica de peste drum.

Cu toate acestea, in timpul iernii, ce poate fi mai bine decat sa te incalzesti in podul unei case, jucand jocuri de societate cu prietenii tai? Este cel mai bun loc pentru a va relaxa dupa o zi obositoare la serviciu sau la scoala, pentru a va distra cu prietenii si, bineinteles, pentru a gusta o ceasca de ceai delicios din lista vasta de arome din intreaga lume.

 

Orar de functionare: Orele de deschidere: Luni-duminica 1200-2300

 

Adresa: Str: Str. Poiana Narciselor, nr.1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *