Ceainaria Green Tea este un loc special creat pentru toate persoanele care apreciaza frumosul, sub toate formele acestuia.

O ceainarie dar cinci lumi complet diferite.

Ceainaria Green Tea a fost special conceputa pentru pasionatii de ceai dar si pentru persoanele carora le plac locurile aglomerate, zgomotoase. Ceainaria este gazduita de o casa superba, cu parfum interbelic si cu o atmosfera calda in care cei care ii trec pragul vor descoperi farmecul a patru culturi diferite, in patru saloane.

Clasic sau Salonul Mare, Japonez, Indian si Micul Paris, aceste saloane sunt situate la mansarda ceainariei. Atractia pe timp de primavara pana toamna tarziu, o reprezinta fara discutie, Gradina Magica, casa tufelor de trandafiri si a lavandei, a pasarelelor si a pisicilor venite in vizite de curtoazie.

Clientii vor putea alege din cele peste 100 de sortimente de ceai, sandvisuri si bruschete, prajituri, biscuiti de casa si dulceturi. La intrare va intampina un mic magazin de unde puteti cumpara pentru acasa ceaiuri, accesorii pentru ceai, ceainice si diverse decoratiuni. Asadar, daca va ganditi la un loc linistit unde sa iesiti cu prietenii, sa va mutati biroul sau pur si simplu sa veniti sa cititi, ceainaria Green Tea este cel mai potrivit loc.

Adresa: Strada Dr. Burghelea 24, București 024032

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *