Poti sa iubesti sau sa urasti faptul ca s-a intors toamna, dar nu poti nega faptul ca in aer se simte ceva special. Poate fi vorba de culorile frunzelor cazute, de racoarea din aer sau de faptul ca se simte ca un nou inceput, dar cu o nota de melancolie.

Dar exista un leac cu totul si cu totul dovedit pentru melancolia de toamna. Se numeste a o lua incet, in timp ce te bucuri de placerile simple care vin cu o ceasca confortabila de ceai sau ciocolata calda sau chiar un pahar de vin fiert condimentat in compania prietenilor tai. Poate vindeca imediat melancolia… Asa ca, despacheteaza-ti umbrela, incepe sa cutreieri strazile si treci pragul uneia din cele mai frumoase ceainarii din capitala, Chocolat Dorobanti.

Una dintre cele mai frantuzesti locatii din Bucuresti are unele dintre cele mai bune leacuri pentru tristetea toamnei. Cafeaua delicioasa, specialitatile de ceai si ciocolata calda, precum si faimosul desert frantuzesc pot transforma orice zi cenusie intr-o zi minunata alaturi de prieteni. Sa nu uitam sa mentionam ca Chocolat este, de asemenea, o locatie destul de eleganta si confortabila, dar in care ai putea dori sa iesi pentru o intalnire frumoasa la cina. Meniul cu siguranta nu va va dezamagi!

Adresa: Str. Locotenent Aviator Radu Beller 35

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *