Club Expirat este un spatiu boem, neconventional, cunoscut si sub numele de Halele Carol. Zona in care este situat clubul Expirat este destul de circulata pe timp de zi, aglomerata chiar. Motivul este unul simplu: pe partea opusa a strazii se afla Autogara Filaret.

Atmosfera la Expirat este una intr-adevar boema, relaxanta, insa cu pulsatii urbane, usor cosmopolite, cu aer curat, muzica buna, verdeata, terase etajate cu privelisti panoramice etc.
Terasa de la Expirat este dotata cu un mobilier clasic din lemn, nimic iesit din comun sau prea spectaculos in fara spatiilor terasate de la etaj, care ofera privelisti spectaculoase. La interior hala este amenajat extrem de simplu, nu exista mese ori scaune, ci doar un bar. Acolo se organizeaza mai mult evenimente (concerte, spectacole etc.).

Designul clubului Expirat este unul interesant, cu mult fier sudat, tipic industrial, dar cozy si urban. Pe terasa de la Expirat incap in jur de 200 de persoane, in timp ce in interior peste 200, poate spre 300 de locuri, in picioare. Datorita acestui lucru, Expirat poate fi considerat un spatiu boem, gazduind la comun un numar foarte mare de persoane, chiar persoane necunoscute.

Muzica de la Expirat este una contemporana, cu beat urban, cu un vibe tanar sau chiar jazz. In orice caz este o muzica elevata, distincta si bine aleasa.

Adresa: Strada Doctor Constantin Istrati 1, Bucuresti 040542

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *