Scena cafenelelor din Bucuresti este cool, eleganta si plina de cofeina! Citeste mai departe pentru a gasi una din cele mai frumoase cafenele din Bucuresti, Coftale, cu o cafea excelenta internet rapid ca fulgerul si vibratii cool.

In ciuda numelui sau fantezist, Coftale este o cafenea serioasa care serveste bauturi pe baza cafea din al treilea val, precum si un meniu plin de optiuni de mâncare dulce si sarata. Barista prietenosi prepara unele dintre cele mai bune cafele din Bucuresti folosind cele mai recente tehnici de tehnologie a cafelei, dar, in mod interesant, Coftale nu isi prajeste propriile boabe. In schimb, cafeneaua opteaza pentru a se aproviziona cu boabe de calitate de la prajitorii de cafea locali, inclusiv Origo, Papa Jacques si Guido.

Atmosfera de la Coftale are un aer retro-chic, cu arhitectura mare si de epoca a cladirii, care aminteste de inceputul anilor 1900, o juxtapunere interesanta la cafeaua extrem de moderna. Cafeneaua are, de asemenea, o terasa mare cu mai multe mese si la fel de multi copaci.
Coftale se afla la 10 minute de mers pe jos de Modelier, un local ce ofera un hamburger excentric, daca vrei sa explorezi in continuare cartierul.

Adresa: Strada Stefan Mihaileanu, Bucuresti 024024, Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *