Află totul despre ce este un Jackpot Progresiv

image001

În lumea fascinantă a cazinourilor și a jocurilor de noroc, un aspect care atrage tot mai mulți jucători este reprezentat de jackpoturile progresive. Acest concept captivant nu doar adaugă o doză de emoție în timpul jocului, dar oferă și șansa de a câștiga sume impresionante. Astăzi, ne aventurăm în misterul acestor jackpoturi, explorând modul lor de funcționare și oferindu-vă informații proaspete care să vă stârnească curiozitatea.

Un jackpot progresiv este ca un vis pentru jucători, crescând pe măsură ce pasionații de cazinouri plasează pariuri. Sloturile sunt adesea terenul de joacă preferat pentru astfel de jackpoturi, dar nu sunt singurele – jocurile de masă și video pokerul pot, de asemenea, să ofere această experiență excitantă. Cum funcționează acest mecanism intrigant? Ei bine, secretul stă în contribuția unei mici părți din fiecare pariu necâștigător. Această sumă modestă se adaugă la pot, alimentând astfel creșterea jackpotului până la niveluri impresionante.

Există trei tipuri principale de jackpoturi progresive care își fac loc în universul cazinourilor. În primul rând, avem jackpoturile progresive independente, care funcționează ca entități izolate, neconectate cu alte jocuri sau cazinouri. Pe de altă parte, jackpoturile progresive locale adună fonduri de la mai multe aparate dintr-un singur cazino, creând astfel o atmosferă de competiție palpitantă între jucători. În cele din urmă, jackpoturile progresive de rețea sunt cele care leagă diverse sloturi din mai multe cazinouri, oferind premii fabuloase care pot schimba viața.

În căutarea celor mai captivante experiențe de joc, mulți jucători se orientează către titluri oferite de cei mai populari furnizori de jocuri cu jackpoturi progresive. Nume precum NetEnt, Microgaming, Amusnet Interactive și Playtech se remarcă în această industrie, oferind jocuri care nu doar încântă vizual, ci și promit șanse reale de a câștiga premii considerabile. Cu o varietate impresionantă de titluri și caracteristici inovatoare, acești furnizori aduc o diversitate de opțiuni în fața jucătorilor în căutare de aventură.

Dacă vă aflați în frumoasă țară a României și sunteți în căutarea unei experiențe de joc captivante la cazinouri cu jackpoturi progresive, opțiunile disponibile sunt extrem de variate și pline de surprize. Fie că sunteți în căutarea unei atmosfere elegante sau a unei experiențe mai relaxate, aceste cazinouri din România vă vor satisface cu siguranță setea de aventură și emoție în lumea jocurilor de noroc.

Atunci când analizăm perspectivele de câștig la jackpoturile progresive, este esențial să recunoaștem că șansele sunt, într-adevăr, relativ mici, dar departe de a fi considerate imposibile. Deși depinde într-o măsură semnificativă de un strop de noroc pentru a atinge acea combinație miraculoasă, fascinația acestor jackpoturi se alimentează din povestea impresionantă a unor câștiguri spectaculoase.

În istoria cazinourilor, există numeroase exemple de jucători obișnuiți care, peste noapte, au devenit milionari datorită câștigurilor masive la jackpoturile progresive. Aceste povestiri de succes nu doar că întăresc misterul din spatele jocurilor de noroc, dar demonstrează și că, în ciuda șanselor aparent reduse, momentele extraordinare de triumf pot deveni realitate pentru cei curajoși și încrezători. Este un aspect captivant al jocurilor de cazino, unde fiecare rotire a rolelor poate fi un pas către schimbarea completă a vieții.

Pentru cei care doresc să-și maximizeze șansele, există câteva sfaturi utile. Plasarea unor sume mai mari poate crește potențialul de câștig, dar este important să vă gestionați atent bugetul pentru a evita riscuri nedorite. Alegerea jocurilor care alimentează același jackpot poate sări în ajutorul vostru, oferind o perspectivă interesantă asupra strategiei de joc. Nu în ultimul rând, verificarea constantă a valorilor jackpotului vă poate ajuta să vă orientați către momentele potrivite pentru a vă lansa în această călătorie palpitantă.

În concluzie, jackpoturile progresive reprezintă o lume fascinantă în universul cazinourilor, aducând nu doar distracție, ci și șanse reale de câștig. Fie că sunteți jucător pasionat sau doar curioși să explorați această dimensiune captivantă, aventura cu jackpoturile progresive este una care merită explorată. Succes și noroc în călătoria voastră către premii fabuloase!

Măiestria QA de la GoIT: Modelând Excelența Software Prin Testare Inovatoare

unnamed

În peisajul în continuă evoluție al tehnologiei, rolul Asigurării Calității (QA) în dezvoltarea software a devenit din ce în ce mai crucial. Pe măsură ce afacerile aspiră la excelență în furnizarea de produse software de înaltă calitate, cererea pentru testeri QA calificați a crescut. Institutul Global de Tehnologie (GoIT) se afirmă nu doar ca un educator, ci ca un arhitect al măiestriei QA, oferind o pregătire cuprinzătoare care transformă indivizii în profesioniști pricepuți, capabili să asigure calitatea și fiabilitatea aplicațiilor software. În acest articol, ne vom aventura în explorarea semnificației profunde a testării QA, a provocărilor unice pe care le abordează și a modului în care formarea inovatoare a testerilor QA de la GoIT luminează calea către excelența software.

Enigma Asigurării Calității în Alchimia Software-ului

Asigurarea Calității este alchimia care transformă dezvoltarea software într-o artă a preciziei. În acest domeniu, QA joacă un rol crucial, asigurându-se că aplicațiile software nu doar îndeplinesc cerințele specificate, ci depășesc așteptările utilizatorilor. Pe măsură ce amprenta digitală a software-ului se extinde în domenii diverse, de la aplicații mobile la sisteme enterprise intricate, necesitatea unei testări QA riguroase nu a fost niciodată mai critică.

Navigând Prin Odiseea Testării Software

Ciclul de viață al dezvoltării software se desfășoară printr-o multitudine de etape, fiecare solicitând atenție și precizie. Testarea QA este gardianul vigilent încorporat în această călătorie, asigurându-se că software-ul funcționează ca o simfonie armonioasă. Este procesul care dezvăluie defectele, întărește funcționalitatea și rafinează experiențele utilizatorilor. Într-o lume în care software-ul este țesătura interacțiunilor noastre zilnice, rolul testării QA devine un element esențial în căutarea excelenței.

Provocări: Enigmele Testării QA

Cu toate acestea, în labirintul testării QA se află o serie de provocări. Natura dinamică a dezvoltării software, împreună cu programele strânse de lansare, pune problema efectuării unei testări cuprinzătoare. Diversitatea în continuă creștere a dispozitivelor, sistemelor de operare și scenariilor de utilizare adaugă straturi de complexitate. Pentru a naviga în acest teritoriu, organizațiile au nevoie de testerii QA calificați, care să posede nu doar cunoștințe teoretice, ci și abilitatea de a coordona metodologii de testare, de a manevra instrumente de automatizare și de a se adapta la tehnologiile emergente.

Simfonia Formării Testerilor QA de la GoIT

GoIT recunoaște cerințele intricate ale testării QA și a orchestrat un program de curs QA care rezonează cu inovația. Formarea testerilor QA de la GoIT depășește abordările convenționale, oferind un curriculum aliniat industriei, echipând indivizii cu abilitățile necesare pentru a excela în domeniul dinamic al testării QA.

O Tapiserie a Cunoașterii

Un curs QA tester de la GoIT este o călătorie imersivă prin întregul spectru al testării QA. De la principii fundamentale la metodologii avansate de testare, participanții explorează în profunzime nuanțele procesului QA. Curriculumul, o entitate vie, evoluează în tandem cu tendințele industriei, asigurându-se că absolvenții dețin nu doar cunoștințe, ci și expertiză de ultimă oră.

Odissea Practică

Recunoscând importanța învățării experiențiale, formarea testerilor QA de la GoIT îi invită pe participanți să pornească într-o odisee practică. Scenariile de testare din lumea reală devin cadrul pentru participanți, unde instrumentele și tehnologiile standard din industrie transformă teoria în practică. Această abordare practică nu doar îmbunătățește înțelegerea, ci și cultivă abilități de rezolvare a problemelor, nutrind capacitatea de a aplica cunoștințele în cuptorul real al provocărilor de testare. Toate cursurile oferite de GoIT au și o parte practică.

Proiecte Încorporate în Industrie

GoIT promovează aplicarea practică a testării QA prin proiecte încorporate în industrie. Participanții sunt aruncați în proiecte din lumea reală, reflectând provocările întâmpinate de testatorii QA în industrie. Aceste proiecte nu sunt doar experiențe de învățare; sunt dovezi tangibile ale capacității unui participant de a dezlega scenarii complexe de testare și de a livra rezultate sinonime cu excelența.

Maeștrii ai Asigurării Calității

La inima programului de formare a testerilor QA de la GoIT stau mentorii – profesioniști cu experiență în lupta de pe frontul asigurării calității software. Acești mentori aduc nu doar cunoștințe, ci și insights privind cele mai bune practici, tendințele din industrie și înțelepciunea dobândită din navigarea subtilităților testării QA în lumea reală. Participanții nu sunt doar cursanți; sunt ucenici sub îndrumarea măestrilor QA.

Coregrafia Automatizării

Automatizarea, apogeul testării QA moderne, ocupă un loc central în formarea testerilor QA de la GoIT. O atenție dedicată testării automate îi introduce pe participanți în lumea uneltelor și cadranelor de automatizare de ultimă oră. Această experiență practică cu instrumentele de automatizare echipează participanții cu abilitățile necesare pentru a coordona procesele de testare cu eficiență și pentru a se adapta la peisajul în continuă evoluție al dezvoltării software.

Impactul asupra Traseelor Profesionale

Rezonanța formării testerilor QA de la GoIT asupra traseelor profesionale ale participanților este reflectată în poveștile de succes care apar din program. Absolvenții fac tranziții fără efort în roluri de testeri QA, ingineri de testare și lideri ai asigurării calității în companii de tehnologie de top. Amalgamarea abilităților practice și a experienței aliniate cu industria poziționează participanții ca resurse căutate pe piața muncii competitivă.

Cererea pentru testeri QA pricepuți traversează industrii diverse, de la dezvoltarea software, finanțe, sănătate și până la comerț electronic. Organizațiile apreciază profesioniștii capabili să asigure calitatea și fiabilitatea produselor lor software, făcând programul de formare a testerilor QA de la GoIT o investiție strategică pentru cei care își doresc o carieră în asigurarea calității software.

Dezvăluind Strălucirea

În concluzie, simfonia testării QA orchestrează strălucirea dezvoltării software, iar GoIT se află la pupitrul dirijoral. Programul de formare a testerilor QA oferit de GoIT nu este doar o inițiativă educațională; este o experiență transformatoare care îmbină teoria cu practica, echipând indivizii pentru a stăpâni nuanțele asigurării calității software.

Prin accentuarea unui curriculum holistic, învățare experiențială hands-on, proiecte încorporate în industrie, mentorat din partea experților din industrie și o focalizare pe automatizare, GoIT sculptează o generație de profesioniști în testarea QA pregătiți să exceleze în peisajul în continuă evoluție al dezvoltării software.

Pe măsură ce organizațiile continuă să prioritizeze calitatea produselor lor software, cererea pentru testeri QA pricepuți va crește doar. Angajamentul GoIT de a furniza o formare a testerilor QA de înaltă calitate îl poziționează ca o figură marcantă în iluminarea căii către excelența software, contribuind la dezvoltarea unei forțe de muncă capabile să facă față provocărilor și cerințelor în continuă schimbare ale peisajului dezvoltării software.

Masaj la birou, pentru 10 persoane, Bucuresti

Masajul la birou este o solutie completa pentru relaxarea muschilor si revigorarea intreg personalului firmei. Sedintele de masaj pot fi programate la locul de munca, o motivare in plus ca angajatii sa fie mai productivi, mai energici, mai increzatori in ei insisi si in compania in care au ales sa lucreze.

Un masaj bun va reusi intotdeauna sa mobilizeze si sa bine-dispuna.

Un masaj pe scaun – de numai 15 minute – aduce beneficii terapeutice demonstrate:

 • Preintampinarea aparitiei unor afectiuni ale coloanei: lombalgia, discopatia, lombosciatica, dar si afectiuni cardiace sau respiratorii;
 • Atenuarea diverselor dureri de cap, spate, membre superioare;
 • Tonifierea musculaturii si imbunatatirea posturii;
 • Relaxarea si calmarea intregului organism, influentand favorabil sistemul nervos. Prin masaj are loc relaxarea psihica si detasarea de problemele cotidiene;
 • Imbunatatirea puterii de concentrare si vigilentei, acestea sustinand performanta.

Informatii utile:

 • Pachetul include: masaj pentru 10 persoane, cu o sedinta de masaj a 15 minute / persoana
 • Pretul afisat este pentru un grup de 10 persoane
 • Pentru abonamente lunare, va rugam nu ezitati sa ne contactati la adresa wellbeing@smartexperience.ro
 • Pret: 685 lei

Revelion 2024 cu Bosquito la Beraria H

Cu mare bucurie va invitam sa va alaturati noua la petrecerea de Revelion 2024 in inima Orasului cu Chef de Viata. Este momentul sa sarbatorim trecerea dintre ani intr-un stil cu adevarat memorabil, alaturi de Bosquito & more! Asa ca stay tuned pentru mai multe surprize!

Cele mai profitabile bonusuri la casino online

celemaiprofitabilebonusurilacasinoonline

Te intrebi de ce foarte multi romani aleg sa se distreze in ziua de astazi in cazinourile de pe internet? Raspunsul este simplu: aceste platforme le ofera o multime de avantaje importante, iar experienta de joc este una excelenta si distractia este garantata.

Printre cele mai importante avantaje de care romanii beneficiaza pe site-urile de casino online licentiate se numara ofertele promotionale, adica bonusurile. Tocmai despre acest aspect iti voi oferi cateva detalii interesante in randurile de mai jos si vei vedea astfel care sunt cele mai profitabile tipuri de bonusuri pe care le poti incasa si tu in cazinourile de pe internet.

Bonusuri fara depunere

Ofertele promotionale la cazinourile online s-au diversificat foarte mult in ultimii ani, astfel ca au aparut pe piata bonusuri tot mai atractive pentru jucatori. In momentul de fata, de departe cea mai interesanta si profitabila promotie de care poti beneficia este reprezentata de bonusul fara depunere.

Asa cum ii spune si denumirea, este vorba despre un bonus pe care il vei primi 100% gratuit din partea cazinoului. Asta inseamna ca nu trebuie sa scoti niciun ban din buzunar si te vei putea distra gratis la jocurile de pe platforma.

De regula, bonusurile fara depozit sunt acordate jucatorilor noi la inscrierea pe site sau la verificarea contului. Exista insa si bonusuri gratuite pentru clientii existenti si spre exemplu uneori poti sa joci la Conti Casino cu un bonus fara sa faci depunere.

Ca si bonus fara depunere la cazino poti primi o anumita suma de bani sau un anumit numar de rotiri gratuite (free spins) la sloturile video. Oricum ar fi, e clar ca vei avea doar de castigat de pe urma acestei oferte, deoarece riscurile financiare din partea ta sunt zero.

Bineinteles ca poti ajunge sa castigi bani reali din bonusul fara depunere. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa indeplinesti cu succes conditiile de rulaj impuse de oferta, in termenul limita specificat.

Uneori poti chiar sa gasesti bonusuri gratuite fara conditii de rulaj, care, in urma utilizarii lor, iti vor aduce in cont direct fonduri reale, pe care apoi le poti retrage si astfel sa obtii profit garantat la jocurile de noroc.

Rotiri gratuite la pacanele

Daca mai sus ti-am prezentat informatii despre bonusurile gratuite, trebuie sa stii insa ca cele mai numeroase oferte promotionale sunt cele pentru jucatorii care isi alimenteaza cu bani contul din cazinourile online.

Atat la prima depunere realizata pe site-ul de jocuri, cat si ulterior, aproape toate cazinourile te vor rasplati cu bonusuri avantajoase. Dintre acestea, cele mai profitabile oferte sunt cele care iti vor aduce rotiri gratuite la pacanele.

Astfel, dupa ce realizezi o depunere in contul tau, vei primi un anumit numar de free spins, pe care le poti utiliza, de regula, la un anumit slot. Numarul invartirilor gratis, precum si valoarea acestora este de regula fixa, insa pot exista si situatii in care primesti mai multe free spins sau rotiri de o valoare mai mare cu cat depui mai multi bani in cont.

De ce zic ca rotirile gratuite sunt cele mai profitabile bonusuri in cazinourile online? Fiindca de regula primesti sute de astfel de free spins, iar la sloturile de pe internet orice invartire poate fi una de exceptie, care sa iti aduca un castig fabulos sau chiar un premiu jackpot care sa iti schimbe viata.

De asemenea, multe dintre bonusurile cu free spins sunt si fara conditii de rulaj. Asta inseamna ca dupa ce utilizezi rotirile nu mai esti obligat neaparat sa mai rulezi bani la jocuri, ci poti chiar sa ii retragi in contul tau bancar.

Bonusuri procent din suma depusa

Un alt tip de promotie foarte intalnita in cazinourile de pe internet este cea care iti aduce bani bonus in momentul in care efectuezi o depunere. Mai exact, aceste oferte sunt de tip procent din suma depusa. Pe langa banii pe care ii depozitezi tu, cazinoul iti va suplimenta bugetul, oferindu-ti pana la 200% bani in plus.

Evident ca si astfel de bonusuri se pot dovedi foarte profitabile, deoarece, prin intermediul lor, vei avea o banca de start mult mai consistenta. Acest lucru te va ajuta sa joci mai relaxat, sa iei cele mai bune decizii si evident ca iti vei creste considerabil sansele de a obtine profit.

Cele mai comune bonusuri de tip procent din suma depusa sunt de 100%, ceea ce inseamna ca iti vor dubla practic depozitul realizat si vei avea de 2 ori mai multi bani (daca depui 500 lei, sa zicem, atunci cazinoul iti va oferi 500 lei bonus, iar in total vei avea in cont 1.000 lei). Totusi, trebuie sa stii ca poti intalni oferte cuprinse intre 50% si 200% si evident ca te incurajez sa profiti de cele mai generoase dintre acestea.

Indiferent de tipul de bonus pe care il incasezi, te sfatuiesc sa tii cont de conditiile de rulaj ale acestuia. Mai mult, ar fi o idee excelenta sa-ti faci un plan de joc bine stabilit, astfel incat sa indeplinesti cu succes cerintele de pariere in intervalul specificat si sa poti transforma astfel bonusul in bani reali.

In final, vreau sa-ti mai spun ca, pentru incasarea unui bonus la cazino online, trebuie sa te interesezi in prealabil si despre pasii pe care trebuie sa ii respecti.

Fiecare oferta are propriile conditii si, de exemplu, in cazul anumitor bonusuri va trebui sa iti verifici contul, sa introduci un cod promotional sau sa selectezi manual bonusul in momentul efectuarii depunerii.

Concluzia este ca site-urile de cazino online te vor intampina cu bonusuri atractive, pe care, cu ceva noroc si inspiratie, le poti transforma intr-un profit frumos in buzunarul tau.

Ingredientele unei capitale europene a culturii

pexels-adrian-frentescu-7346980

„Capitalele Europene ale Culturii” este un proiect cultural foarte prestigios, care se extinde pe durata unui întreg an și prin care se evidențiază și se sărbătorește bogăția și diversitatea culturilor din Europa. În fiecare an, un nou oraș devine capitală culturală și se încurajează sentimentul de apartenență pe care cetățenii europeni îl au față de spațiul lor cultural comun. Acest proiect a început în 1985 și a fost o inițiativă a ministrului grec al Culturii, Melina Mercouri. Inițial s-a numit Orașul European al Culturii și, deși a fost redenumit, scopul său rămâne acela de a apropia cetățenii Uniunii Europene.

Capitalele culturale europene au fost selectate până în 2022 de un grup internațional de experți culturali. Ca parte a procesului de selecție, orașele depun oferte la juriu cu aproximativ 6 ani înainte de anul titlu. Apoi, juriul evaluează candidații pe baza unor criterii speciale. Rezultă o listă scurtă, iar orașelor de pe această listă li se cere să trimită propuneri mai detaliate, care sunt votate. Capitala Culturală Europeană recomandată este anunțată cu patru ani înainte de anul titlu, pentru a oferi timp pentru planificarea și organizarea evenimentelor de tot felul.

Timișoara este al doilea oraș din România decernat cu titlul de Capitală Culturală Europeană. Celălalt a fost Sibiu, în 2007, un oraș medieval cu o mulțime de atracții, mai puțin sau mai cunoscute. Similar cu acesta, Timișoara are o istorie bogată, care datează din Evul Mediu timpuriu și a fost mult timp un centru de cultură și comerț în regiune. Este considerată capitala informală a regiunii istorice mai extinse Banat, care a fost una dintre granițele de est ale Imperiului Austro-Ungar, iar acum este împărțită de România, Serbia și Ungaria. Inițial, în urmă cu șase ani, mai multe orașe din România și-au depus candidatura pentru acest titlu, dar doar patru au fost preselectate pentru titlu: Baia Mare, care a pus accent pe tradiții, capitala București, care a mizat pe reconstrucția cartierelor situate la periferia orașului, Cluj Napoca, care s-a concentrat pe relația dintre Est și Vest și Timișoara, care a pus accent pe promovarea tuturor comunităților etnice prin cultură.

pexels-adrian-frentescu-6079064

Acest proiect oferă prosperitate orașelor care participă. Creșterea economică, infrastructura nouă, o mare expunere internațională și un sentiment de mândrie față de propriii rezidenți sunt doar câteva dintre privilegii. Se estimează că fiecare euro din banii publicii investiți în acest mod, a generat de cel puțin cinci ori mai mult pentru economia locală. În timpul Wroclaw 2016 (Polonia), peste 40% din industria culturală a orașului a raportat o creștere a cifrei de afaceri. Cultura devine din ce în ce mai legată de dezvoltarea țărilor și, în consecință, evenimentul este din ce în ce mai prestigios.

Deoarece titlul tinde să aducă o dezvoltare socio-economică pozitivă orașelor selectate, este o recunoaștere la care multe orașe râvnesc și se străduiesc să o obțină. În plus, orașele selectate pentru Capitala Culturală Europeană au șansa de a primi Premiul Melina Mercouri, care vine cu o sumă de 1,5 milioane de euro, finanțat prin programul UE Europa Creativă.

În ceea ce privește evenimentele organizate, pe durata unui întreg an au loc nenumărate. De exemplu, în Timișoara sunt planificate treizeci de evenimente culturale pentru fiecare săptămână a anului. Ele permit evidențierea și sărbătorirea culturii unice a orașului și în multe alte cazuri duc la creșterea turismului, în special în orașele mai puțin vizitate.

Proiectul „Capitalelor Europene ale Culturii” este, de asemenea, o platformă pentru creativitatea regională. Implicarea comunității locale în producerea evenimentului a devenit și o chestiune de metodă. Programul are angajamentul de a include activități la care populația locală e capabilă să devină receptivă. Sloganul ales de Timișoara pentru acest an este Shine your light!, el fiind menit să arate că toată lumea are cu ce să contribuie la prosperitatea propriului oraș, indiferent de mediul lor. Fiecare își poate străluci propria lumină pentru societate. Primarul orașului susține că intenția este ca acest program de cultură să implice cât mai mulți oameni – nu doar ca niște consumatori de cultură, ci și ca participanți – și să permită oamenilor să experimenteze locurile din oraș într-un mod nou. Moștenirea Timișoarei este capabilă să modeleze și viitorul Europei”.

Mai multe studii au arătat, de asemenea, că titlul de Capitală Europeană a Culturii tinde să aibă ca rezultat regenerarea, o imagine îmbunătățită a orașului selectat și, desigur, dezvoltarea turismului.

Paintball 6 persoane, 300 bile/jucator

Spaima loviturii venite de nicaieri, care intr-un razboi adevarat ti-ar fi fost fatala, te pune serios pe ganduri. Din acel moment intri in pielea personajului, devii soldat in toata regula. Te ascunzi, mergi taras, te ridici repede si fugi, tintesti, te camuflezi, ochesti adversarii si te intorci in baza invingator. E o experienta care trebuie traita.

Informatii utile:

 •  Locatie: Ilfov, Outdoor
 •  Jocul de paintball se va desfasura in functie de conditiile meteo.
 •  Pretul afisat este pentru 6 jucatori si include Echipamentul de protectie, instructajul de siguranta si temele de joc.
 •  Sunt incluse 300 bile /jucator (1800 de bile pentru grup).
 •  Exclusivitate teren: doar pentru grup de minim 10 persoane.
 • Pret: 864 lei.

Beca’s Kitchen

Daca ar trebui sa va sugeram un singur restaurant pe care sa il incercati in timpul vizitei la Bucuresti, acesta ar fi cu siguranta Beca’s Kitchen. Acest mic restaurant confortabil are un meniu care se schimba mereu, cu tot ce este in sezon in acel moment. Proprietara, Beca, este pasionata de mancarea buna, iar acest entuziasm transpare in timp ce explica meniul sau.

Meniul se indreapta spre sanatos fara a se concentra in totalitate pe acesta – mancaruri precum peste proaspat si legume de provenienta locala si supe vegane atat de delicioase incat ai jura ca sunt incarcate cu unt.

Daca ar trebui sa sugeram un singur fel de mancare, ar fi ceea ce recomanda Beca atunci cand iti explica meniul. Meniul este actualizat aproape zilnic, iar in timpul vizitelor noastre multiple, sugestiile ei au fost intotdeauna corecte.

Adresa: Strada Eminescu Mihai 80, Sector 2.

Acuarela

Bucurestiul are una dintre cele mai vibrante cafenele din aceasta parte a Europei. Cele mai multe dintre ele se transforma in baruri de cocktailuri pe timp de noapte, iar multe dintre ele ofera mancare buna de bistro alaturi de cafea.

Bistro, cafenea in mansarda si o imensa gradina de vara care serveste drept centru comunitar creativ pentru artisti din diverse domenii. Pe vreme calda, curtea devine unul dintre cele mai colorate si mai pline de viata din Bucuresti, un fel de legenda nu doar pentru mancarea si bautura buna, ci si pentru umbrelele multicolore care sunt marca Acuarela. Muzica live (in special jazz), o multime de evenimente culturale si o multime regulata de tineri extraordinari fac din acest loc un succes pe tot parcursul verii. Retineti ca nu exista niciun semn care sa sugereze ca locul este aici: trebuie doar sa va indreptati spre curte si sa cautati umbrelele!

Adresa: Strada Polona Nr 40, Bucuresti 030167

Concertul Tineretii

Esti invitat marti, 30 mai 2023, incepand cu ora 17:00 la Palatul Tinerimea Romana situat pe Bd. Schitu Magureanu nr.4 la Concertul Tineretii.

Participa la acest eveniment Orchestra de muzica populara a Ansamblului Folcloric Cununa Carpatilor din Bucuresti.

Solisti instrumentisti: Cosmin Cociorva la clarinet si Ionut Fieruta la nai. Conducerea este asigurata de Dan Ionescu.

Intrarea este 10 lei si biletele se pot cumpara de la Casa de bilete a Palatului Tinerimea Romana.