Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Bazaar de Prier

aprilie 13 @ 11:00 am - aprilie 14 @ 9:00 pm

Între 13-14 aprilie ești așteptat la Bazaar de Prier, ediție de la Apolla Events în cadrul căreia continuăm să susținem și să promovăm micile afaceri locale într-un cadru fresh, plin de tineret. Cu ocazia lunii aprilie ce simbolizează înflorirea copacilor și a florilor, vă invităm să sărbătoriți alături de noi echilibrul, dezvoltarea personală și viața dintr-o perspectivă pozitivă. Totodată, veți putea descoperi produse unice realizate cu migală de către oameni talentați.

Evenimentul se va desfășura în inima Bucureștiului, la Victoria Hub, ce ne va servi ca spațiu de desfășurare și va oferi oportunități nelimitate pe Calea Victoriei, o zonă extrem de circulată și iubită. Vă punem împreună la dispoziție grădina superbă, dar și interiorul de poveste pentru a ne bucura de un weekend magic.

Barul vă stă la dispoziție cu licori magice pe toată perioada târgului, deci puteți savura liniștiți o cafea delicioasă sau un pahar de vin alb în timp ce legăm conexiuni și susținem comunitatea locală.

Iată ce fel de produse veți putea descoperi în cadrul târgului nostru:
– bijuterii
– lumânări
– decorațiuni (ceramică, rășină, florale etc.)
– accesorii
– cosmetice naturale
– picturi
– deserturi
– haine (handmade/vintage/second hand)
și multe altele.

Evenimentul va avea loc între orele 11:00-21:00, iar intrarea este gratuită.

Înscrierile pentru expozanți sunt încă deschise și se pot face prin contactarea directă pe rețelele noastre de socializare/telefon/email.

Detalii

Începe:
aprilie 13 @ 11:00 am
Se termină:
aprilie 14 @ 9:00 pm
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

Victoria HUB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *