Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Bucharest Tech Week

mai 22 @ 10:00 am - mai 28 @ 5:00 pm

Bucharest Tech Week, festivalul care transforma in fiecare an Bucurestiul in capitala internationala a tehnologiei, revine intre 22 si 28 mai la NORD Events Center by Globalworth si Romexpo, Pavilionul B1.

Evenimentul se desfasoara sub un nou concept, in care viitorul la care toti visam, unul eficientizat prin digitalizare, intra in scena acum. Astfel, cea de-a saptea editie a Bucharest Tech Week ne plaseaza intre acum si viitor, intre tehnologia si inovatia prezentului si perspectivele conturate de concepte precum CleanTech (tehnologia verde), IoT (internetul lucrurilor), tehnologia wearable, Web3, AI sau Robotica.
La Tech Expo se regasesc:

• cele mai noi inovatii in materie de mobilitate urbana electrica si hibrida
• noi gadget-uri care pot usura, eficientiza si automatiza anumite activitati zilnice
• sisteme smart de comunicare, cele mai noi tehnologii pentru transformarea spatiului de locuit intr-unul smart, casa viitorului fiind cea care deserveste nevoile oamenilor intr-un mod eficient si sustenabil.
• o colectie impresionanta a celor mai noi device-uri de pe piata, tehnologii noi si revolutionare, pentru job, timp liber sau hobby-uri.

De la Tech Expo nu vor lipsi testarile gratuite de:

• masini electrice si hibride de pe piata, printre care si ultimele modele.
• trotinete, biciclete, placi hoverboard
• diverse gadget-uri de ultima generatie, dedicate diferitelor domenii sau unui stil de viata digitalizat si smart.

Pe scena evenimentului, vizitatorii vor putea urmari panel-uri, demonstratii si prezentari despre ultimele noutati in materie de AI, wearables, smart home, robotica, gadget-uri si multe altele.

Participarea la Tech Expo este GRATUITA pentru toate persoanele cu varsta peste 18 ani, cu inscriere in prealabil pe techexpo.ro

Detalii

Începe:
mai 22 @ 10:00 am
Se termină:
mai 28 @ 5:00 pm
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

Romexpo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *