Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Concert Julien Dassin

mai 15, 2023 @ 8:00 pm

EUR26,38

Fiul celebrului Joe Dassin, Julien Dassin si nepotul regizorului Jules Dassin, canta cele mai cunoscute melodii ale indragitului artist si alte refrene celebre din repertoriul francez…

Julien Dassin, impreuna cu muzicieni extraordinari francezi, care formeaza Orchestra Paris – Tour Eiffel (printre care tobosarul tatalui sau Joe Dassin, pianistul si acordeonistul lui Charles Trenet si Charles Aznavour), vor pune in scena un show romantic si dinamic, in care vor prezenta cele mai cunoscute melodii cantate de Joe Dassin, dar si cateva piese celebre din cantecul francez, special pentru publicul din Romania.

Un spectacol special care este conceput in egala masura POUR LES CONNAISSEURS cat si POUR LES BONS VIVEURS!

Accesul copiilor mai mici de 12 ani este gratuit, insotiti de un adult, care are un bilet valid la acest concert si care il va tine in brate, nealocandu-se un loc special acestuia. Pentru copiii peste 12 ani, accesul la concert se va face doar in baza unui bilet valid. Minorii trebuie sa fie insotiti de un adult.

Accesul persoanelor cu handicap

Persoanele care doresc sa solicite accesul la eveniment in baza certificatului de handicap, sunt rugate sa contacteze direct organizatorii evenimentului, la adresa de email: office@blessingsagency.com, cu 21 de zile calendaristice inainte de ziua evenimentului.

 

Detalii

Dată:
mai 15, 2023
Oră:
8:00 pm
Cost:
EUR26,38
Categorie Eveniment:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *