Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Cursuri de Vacanta pentru Copii – Vara 2023 la Art & Hobby Studio

iunie 19, 2023 @ 8:00 am - septembrie 1, 2023 @ 5:00 pm

Vara cei mici au mai mult timp disponibil sa se bucure de hobby-urile lor prin urmare am pregatit o gama diversificata de cursuri cu desfasurare atat online, cat si cu prezenta fizica.

Cursurile de arta pentru copii ii ajuta pe cei mici sa se exprime mai usor, sa-si inteleaga sentimentele si sa le astearna pe hartie cu ajutorul tehnicilor de pictura, desen si modelaj.

Fara presiunea notelor, copiii se pot concentra mai bine in a invata ceva nou, devin mai curiosi, relaxati si creativi.

Toate cursurile de arta Art & Hobby Studio sunt tinute de artisti ce vor ghida copilul pas cu pas in lumea minunata a formelor si culorilor. Programa este special conceputa astfel incat sa acopere toate punctele si sa ajute copilul sa progreseze artistic, emotional si social.

Ateliere de vacanta pentru copii si parinti

Vara este despre vacanta, relaxare, reincarcarea bateriilor, decoperiri, noi experinte, calatorii si, in special, timp petrecut cu familia.

Pentru ca am vazut cat de mult apreciati activitatile in care se lucreaza in echipa parinte + copil, am pregatit o serie de ateliere creative ce vor avea loc in fiecare sambata de la ora 13:30 si in cadrul carora participantii vor descoperi tehnici de pictura pe lemn, textil, sticla sau hartie.

 

Detalii

Începe:
iunie 19, 2023 @ 8:00 am
Se termină:
septembrie 1, 2023 @ 5:00 pm
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

Art&Hobby Studio, strada Occidentului, nr.33

Organizator

Art&Hobby Studio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *