Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

David Garrett concerteaza la Arenele Romane

august 18, 2023 @ 8:00 pm

RON220

Dupa un turneu de succes in 2022, celebrul violonistDavid Garrett deschide un nou capitol, in stilul clasic si traverseaza mapamondul cu cea mai noua productie concertistica, in cadrul turneului ICONIC TOUR 2023.

In plin sezon estival, David Garrett revine la Bucuresti si va concerta in prezenta publicului din Romania, pe data de 18 august, la Arenele Romane, o locatie adecvata conceptului scenic al show-ului „ICONIC”. Astfel, fanii violonistului David Garrett se vor putea bucura de un concert inedit de muzica clasica, sustinut in aer liber, incepand cu ora 20:00.

„ICONIC” reprezinta un omagiu adus marilor violonisti ai epocii de aur, inspirat de acei violonisti legendari ale caror capodopere muzicale l-au inspirat pe David Garrett inca din copilarie. Repertoriul ales pentru show-ul „ICONIC” aduce in prim plan piese ale virtuozilor viorii, precum Zino Francescatti, Arthur Grumiaux, Jascha Heifetz, Fritz Kreislersau Yehudi Menuhin care, de-a lungul timpului, i-au cucerit pe iubitorii de muzica clasica din intreaga lume. Programul concertului „ICONIC” cuprinde melodiile care l-au insotit pe David Garrett pe tot parcursul artistic, repere muzicale descoperite in copilarie si aprofundate pana in prezent.

Detalii

Dată:
august 18, 2023
Oră:
8:00 pm
Cost:
RON220
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

Arenele Romane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *