Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Festivalul Filmului Francez

martie 15, 2023 @ 8:00 am - martie 26, 2023 @ 5:00 pm

RON20

Festivalul Filmului Francez, ajuns la a 27-a editie, se desfasoara in perioada 15-26 martie la Bucuresti. Cinefilii sunt invitati la intalnirea anuala cu cele mai recente si remarcabile filme franceze!

Prin alegerea temei acestei editii, „Cinéma, mon amour / Cinema-ul, dragostea mea”, Festivalul Filmului Francez isi afirma o data in plus sprijinul oferit cinematografelor din Romania, care se afla de multi ani intr-o situatie dificila.

La Bucuresti, proiectiile vor avea loc in perioada 15 si 26 martie la cinema Elvire Popesco, fiind prezentate 27 de filme.

Cu aceasta ocazie, la Bucuresti sunt asteptati numerosi invitati speciali, printre care: Françoise Lebrun, actrita din LA MAMAN ET LA PUTAIN, Clément Cogitore, regizorul filmului GOUTTE D’OR, Marie NDiaye, co-scenarista filmului SAINT OMER, Jean-Paul Salomé, regizorul filmului LA SYNDICALISTE.

In stransa legatura cu tema editiei din acest an, printre evenimentele speciale se vor numara o discutie despre viitorul cinematografelor, organizata in parteneriat cu Films in Frame, si o proiectie Carte Blanche à La Fémis, care va prezenta una dintre cele mai mari scoli de film franceze.

Detalii

Începe:
martie 15, 2023 @ 8:00 am
Se termină:
martie 26, 2023 @ 5:00 pm
Cost:
RON20
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

Cinema Elvire Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *