Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Joc de memorie cu Dash

august 26, 2023 @ 1:00 pm - 3:00 pm

Ofera-i copilului/copiilor tai o experienta de neuitat cu ajutorul unor ateliere tematice de programare bazate pe jocuri si provocari diverse care cu siguranta ii vor trezi interesul si curiozitatea fata de tehnologie.

In aceasta aventura, copiii trebuie sa il programeze pe Dash pentru a trece prin perechi de carti, ce ascund sub ele diverse culori.

Dupa ce se apropie de fiecare carte, Dash face un sunet “Open/Deschide” si un copil intoarce cartea si trebuie sa-si aminteasca culoarea. Acesta nu o va lua de pe covoras, dar va trebui sa retina ce culoare era ascunsa.

Scopul jocului este ca Dash sa parcurga un traseu din cat mai putine miscari, astfel incat cele doua carti consecutive la care acesta va ajunge sa contina aceeasi culoare.

In cadrul acestui atelier, ghidati de mentori, copiii se vor folosi de unul dintre cele doua medii de programare, Wonder sau Blockly pentru a-si atinge obiectivele.

Acestia isi vor antrena abilitatile de memorie, vor crea trasee strategice pentru a avea cat mai putine miscari de adaugat robotelului si isi vor imbunatati abilitatile de gandire algoritmica si matematica pentru a rezolva joculetul propus.

Detalii

Dată:
august 26, 2023
Oră:
1:00 pm - 3:00 pm
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

strada Traian nr.3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *