Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Masterclass with Jim Bagnola: Leading with Engagement

iunie 13, 2023 @ 10:00 am - 5:00 pm

177.60EUR

Esti gata sa iti duci abilitatile de conducere la nivelul urmator? Alatura-te Masterclass-ului „Leading with Engagement” si invata cum sa cultivi o cultura incluziva care sa te conduca spre succes! De ce sa conduci cu implicare? Studiul Global al Angajamentului realizat de ADP Research a constatat ca doar 15% dintre angajati se simt pe deplin implicati la locul de munca. Mai mult, studiul a aratat, de asemenea, ca angajatii care lucreaza de acasa se simt mai implicati la locul de munca decat cei care lucreaza la birou.

In peisajul de afaceri in continua schimbare de astazi, este mai important ca niciodata sa se creeze un mediu de lucru incluziv, care apreciaza si respecta individualitatea fiecarui membru al echipei. Acest Masterclass sustinut de Jim Bagnola ofera o explorare cuprinzatoare a ceea ce inseamna sa conduci cu implicare pentru a realiza acest lucru.

Cine este Jim Bagnola?

Jim Bagnola este un speaker international si coach executiv. Este expert in leadership si in managementul corpului si mintii, cu accent pe influenta tiparelor de gandire asupra sanatatii, fericirii, succesului si leadershipului. Cu o experienta de 40 de ani in domeniul discursurilor publice si al coaching-ului, Jim lucreaza cu NASA, serviciile secrete americane, NATO si sute de alte companii.

Principalele realizari

Top 30 lideri Guru din lume

A lucrat in 103 tari

Peste 35 de ani de experienta internationala

Clienti precum NATO, NASA, serviciile secrete americane, Shell, Siemens etc.

Doctor Honoris Causa USAMV Bucuresti

Cartea sa „Sa devii un om profesionist” a fost publicata in 20 de tari

Key Note Speaker in cadrul initiativei GIST cu Barack Obama

Obiective

Cu abilitatile pe care le vei dobandi in cadrul acestui masterclass, vei deveni un lider al practicilor echitabile, transformandu-ti locul de munca intr-un spatiu de sustinere, echitabil si deschis pentru colaborare. Vei dobandi abilitatile necesare pentru a crea o atmosfera de incredere, imputernicire si apartenenta, in care fiecare membru al echipei poate prospera si se poate dezvolta.

Detalii

Dată:
iunie 13, 2023
Oră:
10:00 am - 5:00 pm
Cost:
177.60EUR
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

Courtyard by Marriott Bucharest
Bulevard Dimitrie Pompeiu 2 A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *