Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

„Next Generation Management – de la Idee la Succes”: Oportunitate Unică pentru Antreprenorii Români în Era Digitală

noiembrie 25

RON250
thumbnail

Evenimentul “Next Generation Management – de la Idee la Succes”, organizat la Hotel Caro în București, reprezintă o platformă esențială pentru antreprenorii români care doresc să se dezvolte în domeniul managementului afacerilor în era digitală. Programat pentru 25 noiembrie 2023, evenimentul promite o zi plină de învățare, networking și inspirație.

Marius Todos, președintele Fundației European Business Leaders, subliniază importanța evenimentului: “Ne străduim să aducem împreună cele mai strălucite minți din domeniul antreprenoriatului și managementului digital pentru a împărtăși cunoștințele și experiențele lor. Este o ocazie unică pentru antreprenorii români de a învăța direct de la experți.”

Evenimentul va fi structurat pe trei panel-uri centrale, axate pe managementul strategic, fiscalitate, resurse umane și transformare digitală. Aceste sesiuni vor facilita discuții profunde și interacțiuni valoroase între participanți și vor oferi o perspectivă unică asupra provocărilor și oportunităților din lumea antreprenorială.

thumbnail (1)

Participanții vor avea privilegiul de a asculta și interacționa cu un număr impresionant de vorbitori, inclusiv Dragoș Anastasiu, Dan Preda, Damian Drăghici, Dani Oțil, Marius Todos, Teodora Mețiu, Alexandru Manea, Cosmin Cricleviți, Cosmin Răileanu, Marcel Vulpoi, Ștefan Obreja, Roberto Sasso, Florin Pețu, Mirel Bran, Horațiu Hagiu, Răzvan Basarabeanu, Otilia Pețu și Costin Dendea.

Pentru mai multe informații și pentru a vă rezerva un loc la eveniment, vizitați website-ul European Business Leaders. Această conferință promite să fie un moment de cotitură pentru antreprenorii români care aspiră să excelleze în managementul afacerilor în era digitală.

Detalii

Dată:
noiembrie 25
Cost:
RON250
Eveniment Category:
Site web:
https://europeanbusinessleaders.ro/

Organizator

European Business Leaders
Telefon:
+40 (761) 020 747
Email:
contact@europeanbusinessleaders.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Hotel Caro
Str. Barbu Văcărescu 164A
Bucuresti, Bucuresti România
+ Hartă Google
Telefon:
021 208 6128
Vezi site-ul web Loc de desfășurare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *