Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Pink Floyd Legend

mai 20 @ 8:00 pm

RON80

Formatie mitica a anilor ’70, Pink Floud a fost infiintata in 1964 si a devenit un pionier al acestui stil. De descoperit in concert! Trupa concerteaza pentru prima data in Romania.

Show-ul de succes Atom Heart Mother va avea loc pe 20 mai 2023, la Arenele Romane din Bucuresti, incepand cu ora 20:00.

Axat pe interpretarea completa a celebrei suite Atom Heart Mother pentru cor si orchestra, acest spectacol poate fi definit din toate punctele de vedere ca un adevarat „Pink Floyd Show”.
In concertul de la Bucuresti, Pink Floyd Legend va evolua pe scena alaturi de membrii corului si orchestrei simfonice a Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiesti, intr-o formula extinsa cu peste 80 de muzicieni profesionisti. Intreaga productie concertistica va fi conturata vizual prin retroproiectii pe un ecran circular de mari dimensiuni, efecte scenografice speciale si lumini laser.

Pink Floyd Legend este prima trupa din lume care a sustinut aceasta capodopera concertistica intr-un turneu international. Atom Heart Mother a fost lansat in anul 1970, programul muzical fiind sustinut de cor si orchestra simfonica. Din 2008 si pana in prezent, show-ul Atom heart Mother, sustinut de Pink Floyd Legend, s-a bucurat de fiecare data de reprezentatii sold-out si a fascinat deopotriva publicul si criticii muzicali.

Detalii

Dată:
mai 20
Oră:
8:00 pm
Cost:
RON80
Eveniment Category:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *