Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Premieră în România: Concert DISNEY 100

noiembrie 2 @ 8:00 pm - 11:00 pm

RON162
Disney100

Alina Eremia, Alina Sorescu, Vlad Miriță, Ana Cebotari dau viață personajelor Disney.

Pe 2 noiembrie, începând cu ora 20:00, veți avea ocazia să intrați la Sala Palatului din București în minunata lume Disney, cu povești de neuitat și eroi îndrăgiți atât de cei mici, cât și de părinți. Artiști de elită din UK și Grecia urcă pe aceeași scenă alaturi de nume cunoscute din industria muzicală  românească, într-un show live, în acompaniamentul unei orchestre formate din 56 de instrumentiști.

Unele dintre cele mai cunoscute compoziții muzicale din filme marca Disney precum ’’Frumoasa și Bestia’’, ’’Encanto’’, ‘’Mary Poppins’’, ’’Regele leu’’ sau ‘’Regatul de gheață – Frozen’’, dar și din universul Pixar sau din lumile pline de acțiune ale seriilor Star Wars și Marvel sunt aduse la viata prin vocile: Ben Forster, Adrian Hansel, Nadia Boule, Alina Eremia, Alina Sorescu, Vlad Miriță și Ana Cebotari.

Sala Palatului, 2 noiembrie ora 20:00

Biletele pentru evenimentul Disney 100 The Concert sunt puse la vânzare pe www.more.com, cu prețuri pornind de la 162 de lei. Accesul copiilor cu vârsta până în 3 ani este gratuit, dar copilul nu poate ocupa un scaun (va fi ținut în brațe). Copiii cu vârsta peste 3 ani plătesc bilet integral.

Detalii

Dată:
noiembrie 2
Oră:
8:00 pm - 11:00 pm
Cost:
RON162
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

Sala Palatului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *