Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Psychology Nights: Puterea de a fi vulnerabil

februarie 22 @ 6:30 pm

Seria de evenimente Psychology Nights by Psymep incepe, un eveniment prin care organizatorii isi propun sa aduca in discutie abordarile si conceptele diverselor scoli si metode de psihoterapie.

Primul eveniment va avea loc pe data de 22 februarie incepand cu orele 18:00 si este organizat in colaborare cu Diverta. Subiectul primei dezbateri este puterea de a fi vulnerabil si aduce in prim plan o multime de experti in dezvoltare personala. De data aceasta prezenti vor fi Aida Ivan si Stela Mihai, discutia va fi moderata de catre Catalin Al Haj Ali, un realizator TV si autor.

Conceptul evenimentului reuneste doi psihoterapeuti cu formari diferite si un moderator. Psihoterapeutii vor dezbate o anumita tema de interes, iar participantii vor putea interactiona, pune intrebari etc.

Scopul evenimentului este acela de a atrage oameni pasionati de acest domeniu si sa dezbatem impreuna, liber pe diverse teme care ne preocupa.

Aida Ivan este specializata in psihoterapie cognitiv comportamentala, hipnoza clinica si ericksoniana, psihoterapie existentiala. Aceasta este de parere ca toata lumea ar trebui sa fie fericita, sa se bucure de fiecare clipa, sa-si inteleaga propria viata si lectiile oferite de ea si sa-si gaseasca drumul catre libertate.

Stela Mihai este specializata in psihoterapie ericksoniana – Hipnoza clinica – Psihologie clinica – Psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala – Dezvoltare personala – Mindfulness.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *