Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

Rock the Opera revine in Bucuresti!

noiembrie 3 @ 8:00 pm - 10:00 pm

RON128

Rock the Opera is back! Dupa un spectacol de senzatie la Sala Palatului cu versiunea simfonica a celor mai renumite si indragite hituri rock din Istorie, Rock the Opera revine cu si mai mai multe surprize!

Dirijorul german Friedemann Riehle, un maestru in rockul simfonic, a creat acest program uimitor si spectaculos pentru debutul sau la Opera de Stat din Viena.

Pregateste-te sa fii surprins de sunetul maiestuos al orchestrei simfonice si al unor cantece care au facut istorie de la trupe precum Queen, Pink Floyd, AC/DC, Deep Purple, U2 si The Scorpions.
Friedemann Riehle va aduce in Bucuresti, cu ocazia celui de-al doilea sau spectacol, voci rock impresionante, avandu-i ca invitati speciali pe Giacomo Voli (IT) si un baterist care a cantat alaturi de Frank Zappa.

Cele mai legendare melodii rock si cele mai bune sunete se impletesc pentru o experienta uimitoare.

Orchestra Filarmonicii din Praga combina atmosfera si puterea melodiilor originale cu o interpretare unica, pasionala si cu sunetul splendid al unei mari orchestre. Ceea ce urmeaza este o experienta exaltanta pentru public, considerata revolutionara si foarte apreciata de fanii rock din intreaga Europa.

Cele mai importante momente ale spectacolelor Rock the Opera includ: Pink Floyd – Shine On You Crazy Diamond, Comfortably Numb, Echoes, Another Brick In The Wall, Deep Purple – Highway Star, Fireball, Smoke On The Water, When A Blind Man Cries, Queen – The Show Must Go On, We Are The Champions, A Kind Of Magic, Led Zeppelin – Stairway To Heaven si Kashmir, U2 – With Or Without You si Where The Streets Have No Name.

Trei voci feminine deosebite si exceptionale fac legatura intre doua lumi aparent incompatibile. Impreuna cu Orchestra Filarmonicii din Praga si cu tobosarul František Hönig, care a cantat cu Frank Zappa, ele conduc publicul intr-o lume a muzicii in care totul este posibil.

Let’s Rock Sala Palatului!

Biletele pot fi achizitionate de aici:

https://www.eventim.ro/ro/bilete/rock-the-opera-bucuresti-sala-palatului-599930/event.html

Detalii

Dată:
noiembrie 3
Oră:
8:00 pm - 10:00 pm
Cost:
RON128
Eveniment Category:
Site web:
https://salapalatului.ro/

Loc de desfășurare

Sala Palatului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *