Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Saga Festival, Editia cu numarul 3

iunie 23 @ 8:00 am - iunie 25 @ 5:00 pm

SAGA Festival se pregateste pentru cea de-a treia editie, care va avea loc in perioada 23-25 iunie, la Romaero Baneasa.

Va fi un eveniment cu peste 100 de artisti, productie impresionanta si experiente imersive pe parcursul a trei zile de spectacol memorabil pentru cei 180.000 de festivalieri care sunt asteptati in Bucuresti.

Prezentat de pionierii evenimentelor de muzica electronica, ALDA, parte a familiei Insomniac, SAGA este un festival de muzica inovator, ce are loc pe Aeroportul Romaero din Bucuresti.
SAGA aduce publicului unii dintre cei mai iubiti artisti si o productie audio-vizuala uluitoare, totul intr-o atmosfera incluziva, care creeaza o petrecere suprema, pe care Bucurestiul o astepta demult.

SAGA isi propune sa creeze un festival de muzica in care toata lumea este incurajata sa exploreze noi experiente, nu numai prin intermediul artistilor, ci si prin conceptul de spectacol inovator, decor imaginat, instalatii si foarte multa distractie.

Wiz Khalifa, unul dintre cei mai apreciati artisti din lume, Lil Nas X, un adevarat fenomen in muzica la nivel international, Skrillex (pentru prima data in Bucuresti), DJ si producator premiat cu Grammy, Elley Duhé, Mochakk, Melanie C, Franky Wah, Gordo, Gabry Ponte, I Hate Models sunt o parte dintre artistii care vin in premiera la SAGA Festival.

Acestora li se alatura Tale of Us, duo tech house, cunoscutul DJ Alan Walker, Fisher, Robin Schulz, Vintage Culture.

Vineri: Lil Nas X, Skrillex, Adriatique, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Melanie C, Delia, Franky Wah, 999999999, Gordo, Hector Oaks, Hitty, Paula Temple.

Sambata: Elley Duhé, Fisher, Robin Schulz, Gabry Ponte, Hot Since 82, Ida Engberg, Joel Corry, Justus, Paco Osuna, Subcarpati.

Duminica: Wiz Khalifa, Alan Walker, Tale of Us, Adam Beyer, B.U.G. Mafia, I Hate Models, Kevin De Vries, Mochakk, Sickick, Spike, Vintage Culture.

Detalii

Începe:
iunie 23 @ 8:00 am
Se termină:
iunie 25 @ 5:00 pm
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

Romaero Airport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *