Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

SoundArt Festival 2024

aprilie 26 @ 8:00 am - aprilie 27 @ 5:00 pm

RON150

SoundArt Festival revine in 2024 cu cea de-a 5-a editie, dar si cu cel mai divers lineup de pana acum, pe 26 si 27 aprilie in Quantic Club din Bucuresti. Hexvessel…

Hexvessel din Finlanda isi va prezenta cel mai recent album, Polar Veil, lansat in septembrie 2023, iar alaturi de ei isi confirma prezenta berlinezii de la Earthship (GER), proiectul sludge/stoner rock al bateristului de la The Ocean, Gunshee (RO). De asemenea, Doomsday Astronaut (RO) si Krishna (Malta). Alte trupe vor fi anuntate in perioada urmatoare.

Abonamentele pentru festival pot fi achizitionate de pe IaBilet.ro.

Hexvessel (Finlanda) este o trupa de forest folk, psihedelic, experimental. Hexvessel a fost fondata de vocalistul si compozitorul britanic Mat Kvohst McNerney, odata cu relocarea sa in Finlanda, in 2009. Stilul trupei este descris ca fiind forest folk, desi cuprinde o multitudine de stiluri, de la folk, Americana, psihedelic, experimental sau chiar influente black metal, pe cele mai recente materiale. Primul album, lansat de Svart Records in 2011, a fost mentionat in presa britanica ca fiind semnificativ pentru stilul de rock ocult care aparea la acea vreme.

No Holier Temple, cel de-al doilea album, a ridicat trupa pe noi culmi, fiind nominalizata la doua categorii la echivalentul finlandez al premiilor Grammy. Albumul a castigat doua premii, a ajuns pe locul 20 in topurile finlandeze si a fost prezent in multe topuri de sfarsit de an in 2012.

De-a lungul anilor, trupa a mentinut o activitate live impresionanta, cu spectacole la Ilosaari Festival si Provinssi Festival in Finlanda, Desertfest in Marea Britanie, turnee europene in Germania, Polonia, Danemarca, Suedia, dar si cu participari repetate la Roadburn Festival in Olanda .

Detalii

Începe:
aprilie 26 @ 8:00 am
Se termină:
aprilie 27 @ 5:00 pm
Cost:
RON150
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

Quantic Club

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *