Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Speed Dating in Centrul Vechi

iunie 4 @ 6:00 pm

Numar minim/maxim participanti: 14/24.

Minim 7 intalniri intr-o seara.

In cadrul intalnirilor de speed dating vei petrece 7 minute conversand cu fiecare participant de sex opus in parte. Ziua urmatoare primesti datele de contact ale persoanelor care ti-au placut si cu care vrei sa te reintalnesti. Incepand de acolo, ramane la latitudinea voastra ce veti face in continuare, avand controlul deplin al urmatorilor pasi.

Desi nu pare, 7 minute reprezinta timp suficient pentru a-ti da seama pe cine doresti sa revezi sau nu. Spre deosebire de o intalnire „oarba”, aranjata de prieteni sau familie, la speed dating nu exista presiune si nici asteptari – noi facem toata partea grea: stabilim intalnirile, facem invitatiile, aducem oamenii impreuna si le dam si rezultatele intalnirilor.

Tu nu esti nevoit sa refuzi pe nimeni sau sa dai vreun raspuns de orice fel, doar sa te asezi confortabil si sa te simti bine pe parcursul mini – maratonului de intalniri.

Daca esti la prima participare, iti garantam ca o sa cunosti pe cineva interesant, altfel urmatoarea intalnire este gratuita!

Detalii

Dată:
iunie 4
Oră:
6:00 pm
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

The Wally’s
str.Selari, nr.15 + Hartă Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *