Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Speed dating in Centrul Vechi

februarie 26, 2023 @ 6:00 pm

RON70

Sesiunea de speed dating presupune participarea unui numar egal de femei si barbati (minim 7, maxim 12), cu totii grupati de catre echipa SingleBell in functie de criteriile de compatibilitate: in functie de varsta, de studii, preferinte si profesie.

Fiecare participant in parte va primi la sosire un formular pe care il va completa pe parcursul intalnirilor cu numele persoanei intalnite si o nota de apreciere cu privire la compatibilitatea dintre ele.

Fiecare fata va avea locul ei la masa si barbatii se rotesc la mese la intervale de cate 7 minute. La sfarsitul sesiunii de speed dating sunt stranse toate formularele si a doua zi participantii primesc rezultatele intalnirii care constau in datele de contact ale fiecarei persoane cu care s-au potrivit.

Chiar daca nu pare, cele 7 minute reprezinta un timp suficient pentru a ne da seama daca ne dorim sau nu sa revedem o persoana. Spre deosebire de un blind date, aranjata de familie sau de prieteni, la speed dating presiunea sau asteptarea sunt eliminate din start deoarece echipa fae totul: de la stabilirea intalnirilor la realizarea invitatiilor si oferirea rezultatelor intalnirilor.

Taxa de participare include un bon de consumatie in valoare de 12 lei.

Detalii

Dată:
februarie 26, 2023
Oră:
6:00 pm
Cost:
RON70
Categorie Eveniment:
Site web:
http://www.singlebell.net/

Loc de desfășurare

The Wally’s, Centrul Istoric, strada Selari nr.15

Organizator

SingleBell

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *