Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Targul de Turism al Romaniei

februarie 23, 2023 @ 8:00 am - februarie 26, 2023 @ 5:00 pm

In perioada 23-26 februarie are loc editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei. Acest eveniment este dedicat agentiilor de turism, touroperatorilor, serviciilor turistice dar si zonelor turistice de la noi din tara prin intermediul: Primariilor, Asociatiilor de Turism, Oficiilor de Turism, Unitatilor Administrativ Teritoriale si Consiliilor Judetene.

Expozitia va prezenta cele mai noi sim ai interesante oferte turistice, este un eveniment adresat agentiilor de turism si touroperatorilor, unitatilor de cazare si de agreement dar si autoritatilor de turism locale, nationale si internationale.

Targul de Turism al Romaniei reprezinta oportunitatea perfecta de a intalni clienti noi, parteneri de afaceri noi, clienti potentiali dar si clienti actuali, lideri de opinie, intr-un mediu profesionist si intr-un cadru necesar dialogului de business.

Organizand acest Targ de Turism, Romexpo si partenerii isi exprima dorinta de a sprijini mediul de afaceri din Romania, sustinand in acest fel companiile si politicile de dezvoltare ale acestora.

Detalii

Începe:
februarie 23, 2023 @ 8:00 am
Se termină:
februarie 26, 2023 @ 5:00 pm
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

Romexpo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *