Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Universul Magiei

ianuarie 14, 2023 @ 10:00 am - iunie 18, 2023 @ 11:00 am

35RON

In 2023 Bogdan Muntean se intoarce in forta la Opera Comica pentru Copii cu o serie nou-nouta de trucuri in cadrul unui show intitulat Universul Magiei. Copiii au astfel posibilitatea de a patrunde intr-o lume cu totul si cu totul altfel, o lume in care toate visele devin realitate, o lume in care ne facem o multime de prieteni noi si participam la un spectacol magic.

Bogdan Muntean, un magician rezident la Opera Comica pentru Copii poate fi aplaudat si in cadrul altor spectacole ale Operei Comice pentru Copii precum Magic Way. De fiecare data, magicianul ii implica si pe copii in spectacolul sau. Asta deoarece unele vraji nu functioneaza fara ajutorul copiilor. Varsta recomandata este de 3 ani+.

Pe durata desfasurarii acestui spectacol se interzice folosirea oricarui aparat de inregistrat audio sau video. Prin participarea la eveniment spectatorii isi cedeaza toate drepturile pentru fotografii si inregistrari rezaliate in timpul evenimentului (game room, sala de spectacol, foaier, ateliere).
Durata spectacolului este de 60 de minute.

Cu o zi inainte de inceperea spectacolului, biletele se pot cumpara doar de la Casa de bilete a Operei Comice pentru Copii.

Detalii

Începe:
ianuarie 14, 2023 @ 10:00 am
Se termină:
iunie 18, 2023 @ 11:00 am
Cost:
35RON
Categorie Eveniment:
Site web:
http://www.operacomica.ro/

Loc de desfășurare

Opera Comica pentru Copii
Calea Giulești 16, București, Bucureşti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *