Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Venus in Fur

martie 26, 2023 @ 8:00 pm

Raspunde la urmatoarea intrebare: ce te faci atunci cand o zeita iti bate la usa? Cine va conduce pe cine in acest proiect de creatie al unui spectacol de teatru? Cine va domina pe cine intr-o relatie dominator-dominant in care rolurile nu sunt stabilite in mod clar? Cat este de puternica de fapt o femeie vulnerabila?

Un joc senzual, fetisuri, sado-masochism si role-playing care intriga spectatorul, o piesa intr-o piesa interesanta prin temele abordate si personaje, si doi actori senzationali care iti vor face seara mai placuta, fara indoiala.

Venus in fur este un spectacol curajos si dinamic pus in scena in mod ferm, cu mult umor si multa energie de Elena Morar, o tanara regizoare care orchestreaza inedit o poveste pe teme tabu, scrisa de David Ives. Un spectacol in care puterea feminina triumfa, razbunand parca toate abuzurile asupra femeii, si nu numai.

Conflictul principal al piesei trece spectatorul prin diverse momente, care au legatura cu abuzul si raporturile de putere existente in domeniile creative si este sustinut cu o energie debordanta de Silva Helena Schmidt si Richard Bovnoczki, a caror chimie este electrizanta. Si de la care nu iti vei putea lua ochii nici cat sa bei o gura de apa.

Detalii

Dată:
martie 26, 2023
Oră:
8:00 pm
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

Un Teatru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *