Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Zucchero World Wild Tour 2023

iunie 25 @ 8:00 pm

RON120

Unul dintre cei mai buni cantareti de rock blues din Italia, Zucchero (pe numele real Adelmo Fornaciari) a vandut peste 60 de milioane de discuri in cariera sa, dintre care 8 milioane de exemplare numai pentru albumul „Oro, incenso & birra”. Pe langa faptul ca a fost primul artist occidental care a cantat la Kremlin dupa caderea Zidului Berlinului, Zucchero a fost singurul artist italian care a luat parte la Festivalul Woodstock din 1994, precum si la toate evenimentele 46664 pentru Nelson Mandela, al carui ambasador este, si la Freddie Mercury Tribute din 1992. Tot in 1992, Zucchero, impreuna cu Luciano Pavarotti, a venit cu ideea galei caritabile „Pavarotti & Friends”.

Din cauza pandemiei acest tur a fost amanat de mai multe ori. De data aceasta, la initiativa artistului, care nu a vrut sa isi dezamageasca fanii din Romania, avem o data concreta: 25 iunie 2023.

Intre aprilie si octombrie 2022, Zucchero a revenit pe scena cu 80 de spectacole in intreaga lume pentru „World Wild Tour”, in timpul caruia a cantat 14 nopti la Arena Verona. Muzica sa a depasit cu mult granitele Italiei, datorita in mare masura colaborarilor cu artisti de talia lui Bryan Adams, Al Green, The Blues Brothers, Solomon Burke, Dolores O’Riordan, Rufus Thomas, Johnny Hallyday, Tony Childs, Sheryl Crow, Tom Jones, Scorpions, Bono, Sting, Jeff Beck, Ray Charles, Billy Preston, Eric Clapton, Joe Cocker, Elvis Costello, Miles Davis, Peter Gabriel, Paul Young, John Lee Hooker, B. B. King, Mark Knopfler, Brian May, Luciano Pavarotti, Ennio Morricone, Andrea Bocelli, Iggy Pop, Queen, Manà, Alejandro Sanz si multi altii.

Detalii

Dată:
iunie 25
Oră:
8:00 pm
Cost:
RON120
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

Sala Palatului

Organizator

MTimentertainment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *