Punandu-i pe scenaristii filmului A Quiet Place la carma acestei productii futuriste cu accente din trecut, Sony incearca sa arate cu degetul franciza globala Jurassic Park. Va fi aceasta o sansa de a reinvia genul? Ramane de vazut…

Dupa o prabusire teribila pe o planeta necunoscuta, pilotul Mills (Adam Driver) descopera in curand ca a ramas de fapt pe Pamant… cu 65 de milioane de ani in urma. Pentru a obtine singura lor sansa de salvare, Mills si Koa (Ariana Greenblatt), singurul alt supravietuitor al prabusirii, trebuie sa-si croiasca drum pe taramuri necunoscute, populate de creaturi preistorice periculoase, intr-o batalie epica pentru supravietuire.

De la scenaristii filmului NO SOUND si producatorul Sam Raimi vine acest thriller SF cu Adam Driver, Ariana Greenblatt si Chloe Coleman. Scris si regizat de Scott Beck & Bryan Woods, si produs de Sam Raimi, Deborah Liebling si Zainab Azizi.

Indiferent de calitate, filmele cu dinozauri sunt intotdeauna o mare placere de vizionat, iar producatorii au inteles acest lucru! Noul titlu al genului este 65, The Land Before, in regia lui Scott Beck si Bryan Woods (care a scris si scenariul Without a Sound). Acesta urmeaza sa fie lansat in cinematografe pe 15 martie 2023.

Filmul ruleaza la Cineplexx din 17 martie 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *