Scena cafenelelor din Bucuresti este cool, eleganta si plina de cofeina! Citeste mai departe pentru a gasi una din cafenelele noastre preferate din Bucuresti cu cafea excelenta (adesea din soiul celui de-al treilea val), internet rapid ca fulgerul si vibratii cool.

Situata in cartierul Dorobanti, Frudisiac este o cafenea aerisita, cu o cafea excelenta si mancare surprinzator de buna. Cu un stil scandinav care include un decor modern si cafea Drop direct din Stockholm, Frudisiac aduce un element revigorant pe scena cafenelelor din Bucuresti.

Chiar daca vei vizita initial Frudisiac pentru cafea, te vei intoarce fara indoiala cateva zile mai tarziu pentru a incerca brunch-ul. Jocul de brunch de la Frudisiac este puternic, cu feluri de mancare precum painea prajita cu avocado pudrata cu fulgi de piper si clatite luxuriante si dense, acoperite cu fructe de padure proaspete si branza ricotta. Te vei bucura de aceste feluri de mancare impreuna cu latte la o masa afara. Daca exista un mod mai bun de a incepe o zi in Bucuresti, noi inca nu l-am gasit.

Adresa: Intrarea Bitolia 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *