Bucurestiul are reputatia de oras petrecaret, dar putini vizitatori stiu cat de complexa si excentrica este viata de noapte a orasului. De la baruri pe acoperisuri si intalniri decadente la spa-uri pana la cluburi pline pana la refuz, Bucurestiul are o abundenta de localuri in care puteti petrece o seara fabuloasa sau dansa toata noaptea.

Poate ca Gradina Eden nu este un bar tipic, dar este un loc foarte linistit in mijlocul Bucurestiului. Inconjurat de mai multi copaci si de verdeata pe care nu te-ai astepta sa o gasesti intr-o astfel de locatie urbana. Mesele sunt imprastiate in tot spatiul, permit mai multa sau mai putina intimitate, in functie de ceea ce va doriti.

Gradina Eden este un loc cu autoservire. Trebuie sa mergeti la bar pentru a comanda, sa platiti si apoi sa aduceti bautura la masa. Preturile s-ar putea sa li se para unora putin cam mari, dar cred ca toti meritam un rasfat din cand in cand. Este unul dintre cele mai relaxante baruri pe care le vei vizita vreodata in Bucuresti.

Adresa: Str: Calea Dorobanti 44-46, Bucuresti, Romania. Gradina este deschisa de luni pana vineri intre orele 16:00 si 24:00, iar in weekend intre orele 12:00 si 24:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *