Epoque Hotel este un hotel de 5 stele situat in zona Centru oras Bucuresti, la aproximativ 1,2 km de Muzeul National de Arta al Romaniei. Toti oaspetii se pot bucura de Wi-Fi pe intreaga proprietate si de acces la un centru de fitness.

Epoque Hotel – Relais&Chateaux se afla in apropiere de Parcul Cismigiu. Oaspetii pot vizita Teatrul Bulandra, care se afla in apropiere, precum si Piata Constitutiei, care se afla la 1,3 km de hotel. Situat la doar aproximativ 12 minute de mers pe jos de Sala Palatului, acest hotel de clasa mondiala va pune orasul la indemana.

Epoque Hotel – Relais&Chateaux dispune 45 de camere, dotate cu ferestre izolate fonic. Echipate cu un seif pentru laptop si detectoare de fum, camerele ofera, de asemenea, un TV cu ecran plat cu canale prin satelit, precum si un mini-bar cu frigider si un aparat de ceai/cafea pentru catering.
Restaurantul ii asteapta pe oaspeti la un mic dejun tip bufet. Pentru cei care iubesc bucataria europeana, restaurantul L’atelier este o necesitate. Optiunile gastronomice includ un lounge bar. Statia de metrou Izvor se afla la 10 minute de mers pe jos, iar o scurta plimbare de 5 minute va va duce la statia de autobuz Piata Mihail Kogalniceanu. Acest hotel ofera o sauna si o baie de aburi, precum si cursuri de fitness si o sala de gimnastica pentru a va revigora corpul.

Hotel Epoque este locul ideal pentru oamenii de afaceri care vor sa imbine confortul cu orele de lucru si intalnirile de afaceri – un concept de tip „business boutique”, avand la dispozitie un birou si tehnologie de ultima generatie (telefon, fax, internet wireless, copiator, alte servicii de secretariat).
In Lounge Bar, intr-o atmosfera eleganta, oaspetii se pot bucura de seri relaxante, alegand intre sortimentele de vinuri fine si trabucuri, sau pot participa la intalniri de afaceri.

Parcarea privata este gratuita. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *