Hotelul Golden Tulip Victoria este situat la 850 de metri de Ateneul Roman, intr-o zona centrala din Bucuresti. Hotelul Golden Tulip Victoria, extrem de confortabil isi invita oaspetii sa se cazeze intr-una dintre cele 78 de camere si sa foloseasca o terasa, un restaurant si o sala de gimnastica.

Proprietatea este situata in centrul capitalei, aproape de Piata Revolutiei. Situat chiar langa Muzeul National George Enescu, acest hotel se afla la 10 minute de mers cu masina de Parcul Herastrau. Statia de autobuz Calea Grivitei se afla la doar 200 de metri de hotel si la o scurta plimbare de 10 minute de statia de metrou Piata Romana. Oaspetii pot ajunge cu usurinta la Aeroportul International Henri-Coanda, care se afla la aproximativ 21 de minute cu masina.

Camerele

Hotelul ofera oaspetilor un TV, un aparat de ceai/cafea si un seif, precum si lenjerie de pat. Prin ferestrele camerelor confortabile, oaspetii se pot bucura de vedere la terasa. In plus, camerele au un ceainic, un aparat de cafea/ceai iar in baie exista o casca de dus, un uscator de par si prosoape de baie.

Un mic dejun tip bufet este oferit oaspetilor in hol. Restaurantul Tulipe este locul ideal pentru a savura preparate din bucataria europeana.

Adresa hotelului Golden Tulipe Victoria: Calea Victoriei, 166.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *