Situat in zona de nord a Bucurestiului, la doar 5 minute de mers cu masina de Centrul Expozitional RomExpo, modernul Hotel Sir ROYAL ofera cazare cu acces gratuit la internet WiFi, vedere la oras si parcare gratuita la fata locului. Oaspetii au acces gratuit la Fitness Club, dotat cu o cada cu hidromasaj, o sauna uscata si o zona extinsa de fitness.

Fiecare dintre camerele spatioase ale acestui hotel are aer conditionat si ofera facilitati pentru prepararea de cafea si ceai si un TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Unele unitati includ o zona de relaxare in care va puteti relaxa dupa o zi plina. Camerele au baie privata si, pentru confortul dumneavoastra, veti gasi halate de baie, papuci si articole de toaleta gratuite.

Hotelul Sir ROYAL are o receptie deschisa nonstop. Printre facilitatile suplimentare se numara 3 sali de conferinte complet echipate, cu o capacitate de pana la 50 de participanti fiecare, si 3 sali de evenimente mari, cu o capacitate de pana la 200 de persoane.

Centrul orasului se afla la mai putin de 5 km. La Aeroportul Henri Coanda se poate ajunge in 20 de minute de mers cu masina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *