Pe stradutele intortocheate ale Lipscanilor exista un bar surprinzator. Surprinzator deoarece nu te astepti ca in toata nebunia renovarilor si restaurarilor, aglomeratiei din centru sa gasesti un loc deosebit de calm, in care vei auzi muzica din anii 20-30, un loc din care nu iti mai vine sa pleci.
Interbelic Cocktail Bar este un bar mic, un bar intim. Dupa cum iti poti da seama si din nume, cocktailurile raman bauturile de baza. Si, putem afirma fara sa gresim ca este unul din cele mai bune baruri deoarece barmanii care lucreaza aici au primit numeroase premii de-a lungul vremii.

Numeroase persoane cunosc Interbelic Cocktail Bar ca fiind unul dintre cele mai importante cluburi din centrul Bucurestiului. Dar inainte de a-si deschide portile pentru petrecaretii de noapte, Interbelic este un cocktail bar, care ofera bauturi preparate de unii dintre cei mai buni experti in industria cocktailurilor din oras. Cine este impotriva unui gin tonic excelent? Nimeni, nu-i asa?

Un must have pentru o noapte reusita in capitala României. Interbelic este unul dintre cele mai cool locuri din Bucuresti.

Interbelic cocktail Bar se afla pe Intrarea Selari, la numarul 1, iar rezervari se fac la numarul de telefon 0722.100.193.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *