L’ultima notte di Amore, al lui Andrea Di Stefano, este un thriller mai subtil decat pare, in mare parte datorita actorilor sai principali.

Este povestea unui politist care nu si-a folosit niciodata arma de serviciu – ceea ce aminteste, in Italia, de Daniele Del Giudice si de romanul sau despre un scriitor care nu a scris niciodata nimic – si care, cu exact o ultima zi de munca inainte de pensionare, se trezeste implicat intr-o slujba secundara care merge groaznic de prost.

Synopsis: Franco Amore se ridica la inaltimea numelui sau. Spune despre el insusi ca, de-a lungul vietii sale, a incercat intotdeauna sa fie un om cinstit, un politist care, intr-o cariera onorabila de 35 de ani, nu a impuscat niciodata pe nimeni. Intr-adevar, acestea sunt cuvintele pe care le-a scris pentru discursul pe care urma sa il tina a doua zi dupa ultima sa noapte de serviciu. Dar aceasta ultima noapte va fi mai lunga si mai dificila decat isi imagineaza, punand in pericol tot ceea ce conteaza pentru el: munca sa pentru stat, dragostea pentru sotia sa Viviana, prietenia cu colegul sau Dino, chiar si propria viata. Si tocmai in timpul acestei nopti, pe strazile unui Milano care pare sa nu vada niciodata lumina zilei, totul se va desfasura intr-un ritm frenetic.

Filmul este disponibil in cinematografele din Bucuresti incepand cu data de 23.06.2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *