M60 Cafe este locul ideal pentru a descoperi si a te bucura de o cafea delicioasa, de gusturi autentice si de a face cunostinta cu o gazda atenta la nevoile celor care ii trec pragul. La prima vedere, M60 ar putea fi foarte bine o cafenea din Copenhaga sau Oslo: mobila in stil scandinav si pereti decorati in stil minimalist.

Scopul cafenelei M6 este acela de a combina simplitatea, calitatea si detaliile semnificative. Acesta este motivul pentru care proprietarul a optat pentru un decor scandinav, asemanator unui camin, in inima capitalei.

M60 este, de asemenea, un loc ideal pentru intalnirile de afaceri, pentru socializare, special conceput pentru cei care practica proactivitatea si pentru locuitorii din mediul urban.

In cafenea nu este permis fumatul – o raritate in Bucuresti – dar proprietarii nu sunt puritani; puteti savura un cocktail impreuna cu prietenii sau partenerii de afaceri pe masura ce se lasa seara si puteti alege sa stati afara pentru a va bucura de vremea blanda din timpul verii.

M60 este o cafenea care reprezinta foarte bine fata Bucurestiului modern: tanar, creativ si european. Cu alte cuvinte, proprietarii au luat tot ce este mai bun din vest si au adaugat un twist local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *