Abia lansat in cinematografe, Magic Mike’s Last Dance, al treilea film din seria de aventuri ale stripperului Mike Lane, a obtinut deja incasari de 8,2 milioane de dolari in weekend, in fata peliculei Avatar 2: The Way of the Water, care s-a clasat pe locul al doilea, cu incasari de 6,9 milioane de dolari.

In 2012, primul Magic Mike, regizat de Steven Soderbergh, combina numere de dans cu o fresca sociala a tinerilor americani tentati de banii castigati usor, de femei si de droguri. In acest al treilea film, il regasim pe Channing Tatum, care calatoreste la Londra pentru a veni in ajutorul Salmei Hayek.

Synopsis: Din cauza pandemiei, compania lui Mike a dat faliment. Mike a fost nevoit sa se reorienteze si acum lucreaza ca si barman. In cadrul unui eveniment caritabil organizat de o femeie putred de bogata la Miami, Mike se intalneste cu o veche clienta din perioada in care era dansator. Aceasta din urma recomanda serviciile lui Mike gazdei din acea seara. In schimbul unei sume modice Mike accepta sa danseze pentru Maxandra care trece printr-o perioada dificila si cauta sa isi schimbe ideile. Se simte atat de bine in bratele lui Mike incat ii propune sa devina regizorul unui spectacol de anvergura care se va organiza in Londra. Acesta din urma accepta oferta generoasa a femeii, nestiind de fapt in ce se baga…

Magic Mike’s Last Dance ruleaza la Cineplexx incepand cu data de 14 februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *