Situat in Dorobanti, o zona rezidentiala centrala a Bucureștiului, și la 500 de metri de statia de metrou Piata Romana, Marshal Garden ofera camere vibrante, unice și neconventionale, precum și cateva spatii de luat masa. In intregul hotel este disponibil Wi-Fi gratuit.

 

Fiecare unitate cu aer conditionat este decorata in culori luminoase, cu mobilier modern, și include un TV LED mare prin cablu, cu canale internationale gratuite. Patul king-size este prevazut cu saltea și lenjerie antialergenica. De asemenea, exista un minibar. Ferestrele mari și peretii interiori din sticla asigura un mediu luminos. Contine un balcon și o baie privata, precum și halate de baie, un uscator de par și articole de toaleta gratuite.

Oaspetii iși pot incepe ziua cu un mic dejun continental servit in restaurantul proprietatii sau servit prin room service in propria camera. Proprietatea poate oferi o reducere de 10% pentru mesele servite la restaurantul de la etajul 6, care are o terasa incalzita. De asemenea, la parter exista un bar din hol.

Marshal Garden se afla la 2 km de Gara de Nord și de statia de tren și de metrou și la 15 km de Aeroportul International Henri Coanda. Serviciul de transfer este disponibil la cerere și la un cost suplimentar. De asemenea, se pot organiza inchirieri de mașini. Este posibila parcarea privata gratuita la proprietate, in functie de disponibilitate.

Adresa: Adresa: Calea Dorobanti 50B, București 010574

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *