Scena cafenelelor din Bucuresti este cool, eleganta si plina de cofeina! Imagineaza-ti ca stai intr-o cafenea din interiorul unei cladiri interbelice pe jumatate darapanata. Savurezi o ceasca de cafea preparata cu maiestrie, in timp ce iti verifici e-mailul. Ai putea sa crezi ca esti Paris, dar te-ai insela. In acest vis, esti de fapt in Romania.

Oricat de mult timp ar avea un vizitator in Bucuresti, o parte din el trebuie sa fie rezervata pentru cafenele. Desi orasul are o multitudine de atractii, explorarea scenei cafenelelor este unul dintre cele mai bune lucruri de facut in Bucuresti.

Chiar daca se afla la cativa pasi de centrul vechi, cafeneaua Origo serveste cafea de ultima generatie cu un aer de cartier. Deschisa in 2013, cafeneaua originala este populara atat printre localnici, cat si printre turisti, multi dintre ei iesind din cafeneaua mica si eleganta pe trotuarul cafenelei. Echipa Origo prajeste boabe de cafea din Africa si America de Sud intr-o instalatie din afara localului, folosind multe dintre boabele prajite pentru a prepara cafele cu o gama de metode moderne, inclusiv Hario V60, Aeropress, Chemex si Siphon.

Pe langa numeroasele varietati de cafea, Origo are un mic meniu de mic dejun si deserturi in timpul zilei, precum si un meniu separat de cocktailuri pe timp de noapte. Da, prima cafenea de cafea de specialitate din Bucuresti se transforma intr-un cocktail bar la moda atunci cand soarele apune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *