Bucurestiul este un oras frumos si capitala frumoasei tari Romania. Este cel mai mare centru comercial al tarii si, de asemenea, una dintre cele mai importante atractii turistice. Cultura, arta si istoria Romaniei au fost uimitoare, iar acest lucru se reflecta in viata locuitorilor din Bucuresti. In timp ce orasul este un amestec perfect de monumente moderne, precum si de cele istorice, orasul are, de asemenea, totul pentru a atrage turistii, de la mall-uri la restaurante, de la muzee la cafenele. Pentru toti cei care iubesc sa savureze o ceasca de cafea fierbinte si mancare delicioasa, iata una din cele mai frumoase cafenele din Bucuresti, Ramayana Cafe.

 

Locul ideal pentru a savura o cafea, un local foarte frumos, membrii personalului sunt foarte suportivi, iar ambianta este foarte relaxanta si romantica. Acest loc serveste atat mancare romaneasca cat si indiana pe care o puteti avea la alegere. Membrii personalului sunt foarte rapizi si sunt foarte receptivi. Ei se vor asigura ca vizita dvs. merita toti banii. Daca va aflati in Bucuresti, nu ratati acest loc, deoarece o ceasca de cafea pe o muzica relaxanta va fi cu siguranta o experienta minunata.

Inspirata din povestile cu 1001 de nopti, Ramayana pastreaza ce este mai bun din cultura orientala. Pe langa decoratiunile bogate, muzica din Ramayana intregeste atmosfera, fiind extrem de diversa si atent selectionata.

 

Locatie: strada Baldovin Parcalabul, nr.11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *