Unul dintre lucrurile pe care oamenii par sa si le aminteasca cel mai bine dupa ce viziteaza Bucurestiul sunt restaurantele sale uimitoare. Un motiv ar fi ca amintirile legate de mancare sunt adesea mai evocatoare decat alte tipuri de impresii. Dar si pentru ca unele dintre cele mai bune restaurante din Romania se afla chiar in Bucuresti. Da, peisajele frumoase ale tarii, orasele medievale si castelele istorice sunt si ele de neuitat, dar mancarea traditionala romaneasca va ramane in memoria ta mai mult decat orice alta atractie. Unul din cele mai bune restaurante din Bucuresti este restaurant Joseph.

Acesta este unul dintre cele mai luxoase restaurante din Bucuresti, situat intr-o casa Art Deco plina de istorie si farmec. Mancarea este considerata printre cele mai bune, daca nu chiar cea mai buna din aceasta categorie de bucatarie internationala. Majoritatea restaurantelor de lux pe care le cunosti servesc de obicei portii ridicol de mici, dar nu si acesta. De asemenea, are o lista de vinuri excelenta si un serviciu foarte profesionist.

Proprietarul, Joseph (Yossi) Hadad, este si bucatar. El isi creeaza retetele de la zero, inventand ad-hoc propriile sosuri si condimente. Rezultatul sunt arome perfecte, culori vibrante si o prezentare superba. Restaurantul este scump dupa standardele romanesti, dar mancarea este una dintre cele mai bune din Bucuresti! Bucatarul foloseste doar ingrediente de inalta calitate si combinatii surprinzatoare.

Adresa: Strada Nicolae Golescu 16, Bucuresti 030167

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *