In inima Bucurestiului, in centru cu alte cuvinte, unde oamenii se afla mereu in miscare si grabiti, Level Up si-a deschis de cativa ani buni portile si invita persoanele vegane sa testeze un concept de Fast Food inedit, sanatos, proaspat, bazat pe plante si pe hrana vie.

Meniul restaurantului Level Up este alcatuit dintr-o selectie de preparate vegane, care nu necesita produse de origine animala, cum ar fi laptele sau carnea.

Mancarurile sunt piesa de rezistenta a restaurantului Level Up: burgeri si pizza la superlativ, deserturile foarte bine facute si echilibrate. Pizza Quattro Vegmaggi este pur si simplu extraordinara.

Ambienta este una minimalista, nu este un local super luxos (spre fericirea multora), dar armosfera este calda si prietenoasa.

Oamenii care aleg restaurantul Level Up sunt adepti ai veganismului, ceea ce ii face pe proprietari si angajati sa actioneze cu mult bun simt si dedicatie fata de cei care le trec pragul.
Level Up aduce in peisajul bucurestean o noua categorie de localuri vegane, acea a locurilor prietenoase, accesibile ca pret si care „veganizeaza orice”, dupa cum spune chiar unul dintre sloganurile lor.

Adresa: Str. Sfânta Vineri 10, Bucharest, Romania, 030167.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *