Bucurestiul adaposteste cateva cafenele uimitoare. Una din ele este Sheida Coffee&Stories. Proiectul de antreprenoriat social Sheida Coffee&Stories, care a fost deschis de curand, a obtinut puncte importante in ceea ce priveste designul modern inspirat din Persia si atmosfera de relaxare generala. Oferind cafea foarte buna, peste 50 de tipuri de ceaiuri si deserturi exotice, are tot ce-i trebuie pentru a atrage atentia multimii iubitoare de design din oras care doreste sa sustina o cauza sociala.

Imagineaza-ti ca exista un loc in Bucuresti unde poti percepe subtil in aer arome de turmeric, cardamom si apa de trandafir, in timp ce covoarele persane, in nuante de turcoaz si fucsia, iti poarta pasii prin marea de povesti a Orientului Indepartat. Bine, poate nu atat de indepartat, ci chiar pe strada Ion Campineanu 23, la Sheida Coffee& Stories.

Povestea Sheida a inceput la initiativa Sheidei Enayati, fiica Mitrei si a lui Warga Enayati, fondatorul Retelei private de sanatate Regina Maria si al Fundatiei Inovatii Sociale Regina Maria. Sheida s-a reintors la radacinile culturii persane pentru a lansa o invitatie la a ne implica si a face fapte bune, a aduce zambetul pe buzele pacientilor sociali si ale copiilor sustinuti de Fundatia Policlinicii Sociale Regina Maria.

Adresa: Ion Campineanu, nr.23

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *