Localul este situat in inima Bucurestiului, intr-o casa veche renovata in interior, cu un design si o atmosfera scandinava deosebita.

Aceasta cafenea este un amestec superb de arhitectura scandinava minimalista ascunsa de o fatada fascinanta originara din secolul XX. Pentru multe persoana, acesta este un exemplu perfect de cafenea contemporana in care le-ar placea sa stau toata ziua – savurand o cafea delicioasa in timp ce lucreaza la calculator sau converseaza cu prietenii.

Sonder este un loc cu totul si cu totul special si unic in Bucuresti, pentru ca totul de aici iti ofera senzatia ca te-ai teleportat intr-o cafenea dintr-o tara nordica. Cafeaua provine de la o renumita prajitorie daneza, gustarile sunt si ele de inspiratie nordica si cu denumiri putin mai greu de pronuntat, iar designul si decorurile sunt alese in asa fel incat hygge-ul sa fie la el acasa.

Sonder este, in primul si in primul rand un coffee shop asa ca totul se invarte in special in jurul cafelei de la La Cabra, pe care o variaza aproape lunar. Pe langa cafea, clientii vor gasi si niste bite-uri vegane si vegetariene delicioase si sanatoase, preparate de ei, granola si clasicul banana bread. Sonder reprezinta experienta completa de breakfast sau brunch.

Adresa: strada Vasile Alecsandri nr.3, Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *