Un eveniment cultural-istoric de inalta tinuta menit sa comemoreze 111 ani de Titanic. Un eveniment care ii va purta pe participanti inapoi in timp in anul 1912, la bordul vasului Titanic, la salonul de la Clasa I. Participantii vor savura meniul servit in ultima seara de 14 arpilie 1912 la restaurantul de la Clasa I, recreat in cel mai mic detaliu. In acelasi timp va veti delecta cu intreaga muzica a acelei epoci interpretata magistral de catre cvartetul Cronos al Filarmonicii Paul Constaninescu.

Intreaga atmosfera traita de pasagerii de la Clasa I o veti trai si o veti simti dumneavoastra in seara acestui eveniment unic. La acest eveniment se adauga o expozitie unica de fotografie, a intregii evolutii a vasului Titanic si o colectie de obiecte de la bordul vasului, proiectii video si alte momente care sa surpinda placut

Un ceas creat special de catre Augustin Watches by Augustin Matei, care contine un fragment de carbune recuperat de la bordul vasului Titanic, va fi licitat in seara evenimentului, iar cei care isi doresc sa detina o mica parte din vasul Titanic la mana lor vor putea licita pentru achizitia lui. Licitatia incepe de la 2000 de euro.

Un tablou dedicat si creat de Iatropulus Art Cristiana Iatropulus, special Titanicului va fi si el licitat. Licitatia incepe de la 450 de euro.

Va garantam o seara ce va ramane in amintirea dumneavoastra ca una memorabila si unica ce nu va fi lipsita si de alte momente speciale.

*O parte din incasarile rezultate din acest eveniment for fi donate unor cauze umanitare grave. Impreuna putem acorda o sansa la viata celor ce se lupta pentru ea.

Durata evenimentului este de 5 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *